Ksylitol cukier brzozowy Dietetyczny środek spożywczy

Leki, wskazania, działanie, skutki uboczne, interakcje leków.Leki zalecane do leczenia.Środki spożywcze bezglutenowe
admin. med.

Ksylitol cukier brzozowy Dietetyczny środek spożywczy

Post autor: admin. med. »

Charakterystyka
Ksylitol jest słodzikiem pochodzenia naturalnego pozyskiwanym z kory brzozy. Zastępuje tradycyjny cukier.

Przeciwwskazania
Nadwrażliwość na którykolwiek ze składników preparatu.

Stosowanie
Stosować jak tradycyjny cukier.

Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Załączniki
ksylitol-cukier-brzozowy.jpg
ksylitol-cukier-brzozowy.jpg (13.47 KiB) Przejrzano 638 razy
ODPOWIEDZ
  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post