Antycellulitowy masaż całego ciała , silnie odchudzający, modelujący i odtoksyczniający. Wykorzystuje najskuteczniejsze techniki masażu ciała oraz nowoczesne techniki redukcji cellulitu i nadmiaru tkanki tłuszczowej. zabieg przyspiesza cyrkulację płynów w organizmie, pobudzając układ limfatyczny do pracy, przywraca równowagę i poprawia wygląd.
[Film] Masaż BAŃKĄ ANTYCELLULITOWY
Re: Masaż BAŃKĄ ANTYCELLULITOWY
Czy taki zabieg jest bolesny? Chciałabym z niego skorzystać, ale nie jestem pewna czy mogę. Są jakieś ograniczenia wiekowe? Mam trochę pomarańczowej skórki na pośladkach i w górnej części ud. Znajoma pracuje w physio and therapy we Wrzeszczu i zaprosiła mnie na coś takiego Reklama. Czy po jednym takim zabiegu widać już efekty?
Re: Masaż BAŃKĄ ANTYCELLULITOWY
W przypadku masażu bańką przeciwskazania to przerwanie ciągłości i stany zapalne skóry (włączając w to siniaki i obrzęki niewiadomego pochodzenia, gorączka, ciąż, choroby nowotworowe i zakaźne,, padaczka, stwardnienie rozsiane (SM) w okresie nowego rzutu choroby, cera naczynkowa.
-
- Podobne tematy
- Odpowiedzi
- Odsłony
- Ostatni post
-
-
[Film] Masaż bańką chińską
autor: admin. med. » 6 sie 2016, o 11:20 » w Rehabilitacja medyczna – usprawnianie osób niepełnosprawnych - 0 Odpowiedzi
- 1957 Odsłony
-
Ostatni post autor: admin. med.
6 sie 2016, o 11:20
-
-
-
[Film] Masaż bańką chińską
autor: admin. med. » 29 gru 2015, o 15:31 » w Rehabilitacja medyczna – usprawnianie osób niepełnosprawnych - 1 Odpowiedzi
- 2192 Odsłony
-
Ostatni post autor: Polina
24 cze 2016, o 09:27
-
-
-
[Film] Masaż brzucha bańką chińską
autor: admin. med. » 29 gru 2015, o 15:34 » w Rehabilitacja medyczna – usprawnianie osób niepełnosprawnych - 1 Odpowiedzi
- 3385 Odsłony
-
Ostatni post autor: daniel36Wilk12
17 maja 2021, o 16:50
-
-
-
[Film] Jak pozbyć się cellulitu - Masaż bańką chińską
autor: admin. med. » 15 sty 2016, o 20:56 » w Rehabilitacja medyczna – usprawnianie osób niepełnosprawnych - 0 Odpowiedzi
- 1487 Odsłony
-
Ostatni post autor: admin. med.
15 sty 2016, o 20:56
-
-
-
BIOLIQ Body - balsam antycellulitowy
autor: Asystentka » 5 kwie 2017, o 19:46 » w Leki bez recepty (OTC) oraz na receptę (RX) Interakcje, wskazania, przeciwwskazania, zabronione - 2 Odpowiedzi
- 1681 Odsłony
-
Ostatni post autor: salenna
24 paź 2018, o 17:37
-