Poznań: naukowcy zbadali możliwości żywności funkcjonalnej
Naukowcy z Uniwersytetu Przyrodniczego opracowali produkcję żywności, która leczy. Obecnie opracowują wyniki badań, ale już wiedzą, że żywność funkcjonalna działa. Do badaczy zgłaszają się potencjalni producenci.
Możliwości żywności funkcjonalnej
-
- Podobne tematy
- Odpowiedzi
- Odsłony
- Ostatni post
-
-
Odpowiedzialność za bezpieczeństwo żywności
autor: Asystentka » 19 maja 2017, o 07:29 » w Co ciekawego w świecie służby zdrowia - 0 Odpowiedzi
- 827 Odsłony
-
Ostatni post autor: Asystentka
19 maja 2017, o 07:29
-
-
-
Mikrobiologia żywności Drewniak WSiP
autor: Asystentka » 30 mar 2017, o 09:42 » w Wydawnictwa medyczne - 0 Odpowiedzi
- 735 Odsłony
-
Ostatni post autor: Asystentka
30 mar 2017, o 09:42
-
-
-
Francja wprowadzi etykiety na żywności
autor: Asystentka » 31 mar 2017, o 09:49 » w Co ciekawego w świecie służby zdrowia - 0 Odpowiedzi
- 866 Odsłony
-
Ostatni post autor: Asystentka
31 mar 2017, o 09:49
-
-
-
WYBRANE ZAGADNIENIA Z ANALIZY ŻYWNOŚCI
autor: admin. med. » 21 kwie 2016, o 10:02 » w Wydawnictwa medyczne - 0 Odpowiedzi
- 1083 Odsłony
-
Ostatni post autor: admin. med.
21 kwie 2016, o 10:02
-
-
-
GIS nie będzie kontrolował produkcji żywności?
autor: admin. med. » 20 kwie 2016, o 09:31 » w Co ciekawego w świecie służby zdrowia - 0 Odpowiedzi
- 905 Odsłony
-
Ostatni post autor: admin. med.
20 kwie 2016, o 09:31
-