W książce omówione zostały podstawowe zagadnienia związane z analityką surowców i produktów żywnościowych. Zawiera ona opis badań podstawowych składników żywności przy zastosowaniu metod klasycznych i wybranych metod instrumentalnych.
Zapewnienie wysokiej jakości produktów wymaga ciagłego doskonalenia analityki żywności i wprowadzania nowoczesnych, wiarygodnych i wydajnych metod analitycznych, dzięki którym można kontrolować jakość w łańcuchu żywnościowym "od pola do stołu".
WYBRANE ZAGADNIENIA Z ANALIZY ŻYWNOŚCI
WYBRANE ZAGADNIENIA Z ANALIZY ŻYWNOŚCI
- Załączniki
-
- analiza-zywnosci.jpg (2.13 KiB) Przejrzano 921 razy
-
- Podobne tematy
- Odpowiedzi
- Odsłony
- Ostatni post
-
-
Wybrane zagadnienia patologii klinicznej
autor: Asystentka » 30 paź 2016, o 18:29 » w Wydawnictwa medyczne - 0 Odpowiedzi
- 1071 Odsłony
-
Ostatni post autor: Asystentka
30 paź 2016, o 18:29
-
-
-
Wybrane zagadnienia gastroenterologii praktycznej
autor: admin. med. » 11 wrz 2016, o 06:55 » w Wydawnictwa medyczne - 0 Odpowiedzi
- 1259 Odsłony
-
Ostatni post autor: admin. med.
11 wrz 2016, o 06:55
-
-
-
Gastroenterologia dziecięca. Wybrane zagadnienia
autor: admin. med. » 10 wrz 2016, o 16:11 » w Wydawnictwa medyczne - 0 Odpowiedzi
- 1070 Odsłony
-
Ostatni post autor: admin. med.
10 wrz 2016, o 16:11
-
-
-
PSYCHOLOGIA ŻYWIENIA WYBRANE ZAGADNIENIA
autor: admin. med. » 1 sty 2017, o 16:04 » w Wydawnictwa medyczne - 0 Odpowiedzi
- 1099 Odsłony
-
Ostatni post autor: admin. med.
1 sty 2017, o 16:04
-
-
-
Pediatria i pielęgniarstwo pediatryczne. Wybrane zagadnienia
autor: Asystentka » 4 gru 2016, o 06:34 » w Wydawnictwa medyczne - 0 Odpowiedzi
- 862 Odsłony
-
Ostatni post autor: Asystentka
4 gru 2016, o 06:34
-