Zestaw pełnych przepisów na śniadania, obiady, kolacje i desery, które podawano w czasie odbywającej się w 2004 r. Letniej Międzynarodowej Konferencji Makrobiotycznej.
Wieke Nelissen jest uznawana wśród międzynarodowej społeczności makrobiotycznej za czołową nauczycielkę gotowania. Działa aktywnie od ponad trzydziestu lat. Publikuje artykuły w różnych pismach makrobiotycznych, sama także wymyśla oryginalne potrawy. Jej przepisy są
proste i łatwe do wykonania, a dania smaczne i kolorowe, przeznaczone dla całej rodziny. Od 1978r. Wieke wraz z mężem Adelbertem prowadzą Kushi Institute of Europe.
Książka ta zawiera kompletne menu na 12 dni z dokładnymi instrukcjami wykonania każdej potrawy. Z doświadczenia Wieke Nelissen korzystają osoby z całego świata i pewnie dlatego znalazły się tu przepisy inspirowane kuchniami z różnych krajów. Nadaje się dla wszystkich, którzy chcą gotować zdrowe, zrównoważone i smaczne posiłki dla swojej rodziny i przyjaciół.
Smaki świata w kuchni makrobiotycznej
Smaki świata w kuchni makrobiotycznej
- Załączniki
-
- smaki-swiata-w-kuchni-makrobiotycznej.png (7.65 KiB) Przejrzano 725 razy
-
- Podobne tematy
- Odpowiedzi
- Odsłony
- Ostatni post
-
-
Najcięższa kobieta świata
autor: Asystentka » 15 gru 2016, o 10:29 » w Co ciekawego w świecie służby zdrowia - 0 Odpowiedzi
- 1120 Odsłony
-
Ostatni post autor: Asystentka
15 gru 2016, o 10:29
-
-
-
Zagrożenia cyberprzestrzeni i świata wirtualnego
autor: admin. med. » 1 cze 2016, o 09:57 » w Wydawnictwa medyczne - 0 Odpowiedzi
- 966 Odsłony
-
Ostatni post autor: admin. med.
1 cze 2016, o 09:57
-
-
-
Otyłość przekleństwem współczesnego świata
autor: Asystentka » 28 kwie 2017, o 15:50 » w Co ciekawego w świecie służby zdrowia - 0 Odpowiedzi
- 1060 Odsłony
-
Ostatni post autor: Asystentka
28 kwie 2017, o 15:50
-