Smaki świata w kuchni makrobiotycznej

Książki dla lekarzy,studentów,pacjentów pomocne w poznaniu leczenia i chorób
admin. med.

Smaki świata w kuchni makrobiotycznej

Post autor: admin. med. »

Zestaw pełnych przepisów na śniadania, obiady, kolacje i desery, które podawano w czasie odbywającej się w 2004 r. Letniej Międzynarodowej Konferencji Makrobiotycznej.

Wieke Nelissen jest uznawana wśród międzynarodowej społeczności makrobiotycznej za czołową nauczycielkę gotowania. Działa aktywnie od ponad trzydziestu lat. Publikuje artykuły w różnych pismach makrobiotycznych, sama także wymyśla oryginalne potrawy. Jej przepisy są
proste i łatwe do wykonania, a dania smaczne i kolorowe, przeznaczone dla całej rodziny. Od 1978r. Wieke wraz z mężem Adelbertem prowadzą Kushi Institute of Europe.

Książka ta zawiera kompletne menu na 12 dni z dokładnymi instrukcjami wykonania każdej potrawy. Z doświadczenia Wieke Nelissen korzystają osoby z całego świata i pewnie dlatego znalazły się tu przepisy inspirowane kuchniami z różnych krajów. Nadaje się dla wszystkich, którzy chcą gotować zdrowe, zrównoważone i smaczne posiłki dla swojej rodziny i przyjaciół.
Załączniki
smaki-swiata-w-kuchni-makrobiotycznej.png
smaki-swiata-w-kuchni-makrobiotycznej.png (7.65 KiB) Przejrzano 708 razy
ODPOWIEDZ
  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post