Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach do nauczania zawodu kucharz małej gastronomii na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.
Numer dopuszczenia: 15/2005
Podstawy żywienia człowieka
Podstawy żywienia człowieka
- Załączniki
-
- podstawy-zywienia-czlowieka.jpg (13.95 KiB) Przejrzano 821 razy
-
- Podobne tematy
- Odpowiedzi
- Odsłony
- Ostatni post
-
-
Normy żywienia człowieka. Fizjologiczne Podstawy
autor: Asystentka » 13 lis 2016, o 10:07 » w Wydawnictwa medyczne - 0 Odpowiedzi
- 958 Odsłony
-
Ostatni post autor: Asystentka
13 lis 2016, o 10:07
-
-
-
Normy żywienia człowieka Podstawy prewencji otyłości
autor: Asystentka » 22 mar 2017, o 17:52 » w Wydawnictwa medyczne - 0 Odpowiedzi
- 948 Odsłony
-
Ostatni post autor: Asystentka
22 mar 2017, o 17:52
-