Spożycie witaminy C a ryzyko raka żołądka
Spożycie witaminy C a ryzyko raka żołądka
Na łamach czasopisma World Journal of Gastroenterology ukazała się ciekawa praca, pochodząca z Korei Południowej, w której podjęto próbę oceny, czy istnieje związek między spożyciem witaminy C i produktów bogatych w witaminę C a ryzykiem zachorowania na raka żołądka.
-
- Podobne tematy
- Odpowiedzi
- Odsłony
- Ostatni post
-
-
Spożycie kawy a ryzyko marskości wątroby
autor: admin. med. » 26 lut 2016, o 08:13 » w Porady ZUS, przydatne informacje, adresy do stron pomocnych, o seniorach - 0 Odpowiedzi
- 1189 Odsłony
-
Ostatni post autor: admin. med.
26 lut 2016, o 08:13
-
-
-
Spożycie jaj a ryzyko choroby wieńcowej i udaru mózgu
autor: admin. med. » 5 kwie 2016, o 19:36 » w Kardiologia, Hipertensjologia, Angiologia - 0 Odpowiedzi
- 1115 Odsłony
-
Ostatni post autor: admin. med.
5 kwie 2016, o 19:36
-
-
-
Spożycie produktów pełnoziarnistych a ryzyko zgonu i chorób
autor: Asystentka » 13 lut 2017, o 19:26 » w Co ciekawego w świecie służby zdrowia - 0 Odpowiedzi
- 901 Odsłony
-
Ostatni post autor: Asystentka
13 lut 2017, o 19:26
-
-
-
Postępowanie w przypadku raka przełyku i raka żołądka
autor: admin. med. » 25 sie 2016, o 19:17 » w Urologia - Seksuologia - 0 Odpowiedzi
- 1032 Odsłony
-
Ostatni post autor: admin. med.
25 sie 2016, o 19:17
-
-
-
Aktywność fizyczna a ryzyko raka piersi, raka jelita grubego
autor: Asystentka » 3 mar 2017, o 19:53 » w Onkologia, Chirurgia Onkologiczna - 0 Odpowiedzi
- 1726 Odsłony
-
Ostatni post autor: Asystentka
3 mar 2017, o 19:53
-