Glutenfree. Gotowanie i pieczenie. Smaczne potrawy bez pszenicy, orkiszu, jęczmienia & Co.
Twój brzuch mówi glutenowi: NIE!
Niezależnie od przyczyny, dla której musisz zrezygnować w swojej diecie z produktów zawierających gluten, teraz możesz z powodzeniem zmienić składniki swojej kuchni. Ta książka pomoże rozszyfrować i odnaleźć w sklepie listę „bezpiecznych” składników, z użyciem których upieczesz chrupiący chleb, wyborne ciasta lub ugotujesz pyszne knedle. Nasi eksperci nie tylko dostarczą najlepsze przepisy, ale również obrazowo wyjaśnią, co warto wiedzieć i jak to wykorzystać w praktyce. A nawet jeśli wcale nie musisz się przejmować glutenem, zapraszamy do podróży kulinarnych i odkrywania nowych smaków!
Glutenfree. Gotowanie i pieczenie. Smaczne potrawy bez pszenicy
Glutenfree. Gotowanie i pieczenie. Smaczne potrawy bez pszenicy
- Załączniki
-
- glutenfree.jpg (20.47 KiB) Przejrzano 1021 razy
-
- Podobne tematy
- Odpowiedzi
- Odsłony
- Ostatni post
-
-
Alkaliczne gotowanie przy zielonym stole
autor: Asystentka » 30 kwie 2017, o 08:26 » w Wydawnictwa medyczne - 0 Odpowiedzi
- 773 Odsłony
-
Ostatni post autor: Asystentka
30 kwie 2017, o 08:26
-
-
-
Dla zdrowia; gotowanie bigosu w garnku aluminiowym?
autor: Asystentka » 28 lis 2016, o 09:56 » w Co ciekawego w świecie służby zdrowia - 0 Odpowiedzi
- 860 Odsłony
-
Ostatni post autor: Asystentka
28 lis 2016, o 09:56
-
-
-
Wegańskie wypieki i potrawy bez glutenu
autor: admin. med. » 6 kwie 2016, o 08:23 » w Wydawnictwa medyczne - 0 Odpowiedzi
- 1000 Odsłony
-
Ostatni post autor: admin. med.
6 kwie 2016, o 08:23
-