Glutenfree. Gotowanie i pieczenie. Smaczne potrawy bez pszenicy

Książki dla lekarzy,studentów,pacjentów pomocne w poznaniu leczenia i chorób
Asystentka

Glutenfree. Gotowanie i pieczenie. Smaczne potrawy bez pszenicy

Post autor: Asystentka »

Glutenfree. Gotowanie i pieczenie. Smaczne potrawy bez pszenicy, orkiszu, jęczmienia & Co.
Twój brzuch mówi glutenowi: NIE!

Niezależnie od przyczyny, dla której musisz zrezygnować w swojej diecie z produktów zawierających gluten, teraz możesz z powodzeniem zmienić składniki swojej kuchni. Ta książka pomoże rozszyfrować i odnaleźć w sklepie listę „bezpiecznych” składników, z użyciem których upieczesz chrupiący chleb, wyborne ciasta lub ugotujesz pyszne knedle. Nasi eksperci nie tylko dostarczą najlepsze przepisy, ale również obrazowo wyjaśnią, co warto wiedzieć i jak to wykorzystać w praktyce. A nawet jeśli wcale nie musisz się przejmować glutenem, zapraszamy do podróży kulinarnych i odkrywania nowych smaków!
Załączniki
glutenfree.jpg
glutenfree.jpg (20.47 KiB) Przejrzano 1008 razy
ODPOWIEDZ
  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post