Ekspert: kontrolą żywności powinna się zajmować jedna instytucja
Za kontrolę żywności w Polsce powinna odpowiadać jedna instytucja; dziś zajmuje się tym pięć inspekcji, podległych różnym ministerstwom; roczny koszt ich utrzymania wynosi prawie 2 mld zł - wskazuje ekspert Centrum Analiz Klubu Jagiellońskiego Paweł Wojciechowski.
Kontrolą żywności powinna się zajmować jedna instytucja
-
- Podobne tematy
- Odpowiedzi
- Odsłony
- Ostatni post
-
-
Profilaktyka - kto ma się nią zajmować?
autor: Asystentka » 30 mar 2017, o 10:46 » w Smutno i śmieszne, w służbie zdrowia - 0 Odpowiedzi
- 843 Odsłony
-
Ostatni post autor: Asystentka
30 mar 2017, o 10:46
-
-
-
Choroba jedną z przyczyn bezdomności
autor: Asystentka » 24 gru 2016, o 21:14 » w Co ciekawego w świecie służby zdrowia - 0 Odpowiedzi
- 775 Odsłony
-
Ostatni post autor: Asystentka
24 gru 2016, o 21:14
-
-
-
Przyrządzana z prosa kasza jaglana to jedna z najstarszych i
autor: Asystentka » 20 lut 2017, o 19:55 » w Dietetyczka - 0 Odpowiedzi
- 1243 Odsłony
-
Ostatni post autor: Asystentka
20 lut 2017, o 19:55
-
-
-
Nieprawidłowe piersi u syna, jedna jest większa.
autor: Dalijjja » 29 sty 2016, o 09:46 » w Endokrynologia - 1 Odpowiedzi
- 1346 Odsłony
-
Ostatni post autor: dimedicus
29 sty 2016, o 15:14
-