Witam was wszystkich!
Będzie krótko i na temat, żeby was nie zanudzać moim monologiem.
Mam na imię Sylwia i od niecałych 10 lat jestem fizjoterapeutką. Pracuję w różnych miejscach, ale jest to trasa Olsztyn-Iława-Elbląg.
Fizjoterapią zainteresowałam się jeszcze w wieku nastoletnim. Wyszło tak(niestety) iż jestem po wypadku samochodowym, kilku operacjach(stawu skokowego, kręgosłupa) i jeszcze więcej rehabilitacji- mnóstwo czasu spędzonego z fizjoterapeutami dało mi do myślenia, że fizjoterapia to jest coś co chciałabym robić, że chciałabym pomagać ludziom bo wiem jak to boli.
Wybrałam fizjoterapię w ortopedii. Najbardziej uwielbiam ćwiczyć z pacjentami po urazie stawu skokowego, stawu nadgarstkowego i po wszelkich urazach kręgosłupa. Po za tym interesuje się diagnostyką obrazową z zakresu narządów ruchu jak i wszelako pojętą chirurgią ortopedyczną.
Jeśli kiedykolwiek ktoś miałby do mnie pytania to zapraszam. Odpowiem zawsze- nawet jeśli nie będę wiedziała.
Przywitam się i ja
Re: Przywitam się i ja
Witaj Sylwia 
Miło nam, że dołączyłaś do forum.
Super, że zajmujesz się tym co lubisz

Miło nam, że dołączyłaś do forum.
Super, że zajmujesz się tym co lubisz

Hahahahahahaha :lol:Banan99 pisze:Znalazłem chyba swoją drugą połówkę
Nie no spoko, tylko ciekawe co na to mój partner na życie w trójkącie :lol: :lol: :lol:
Witam,cieszę sie bardzo,że dołączyłaś do grona ekspertów.
Liczę na odpowiedzi,bo nadaję się do naprawy ortopedycznej :lol: i zapewne będe miała pytania <papa>
Liczę na odpowiedzi,bo nadaję się do naprawy ortopedycznej :lol: i zapewne będe miała pytania <papa>
-