Zagadnienie rehabilitacji stawu kolanowego omawia ordynator Oddziału Rehabilitacji Szpitala MSWiA w Łodzi dr Małgorzata Jegier. Rael Leszek Orlewicz. Prod. Taurus Film ITD
[Film] Rehabilitacja stawu kolanowego
Re: [Film] Rehabilitacja stawu kolanowego
Hej hej, ja w sprawie właśnie rehabilitacji. Sprawa trochę poważna i będę potrzebować sprzętu pomocniczego. Na szczęście nie na stałe, tylko na jakiś czas więc wolę wypożyczyć. Nigdy tego nie robiłem, dlatego chciałby wiedzieć o czym pamiętać, na co uważać. Plus jeśli ktoś ma doświadczenie z tym sklepem [mod], to chętnie posłucham opinii.
Re: [Film] Rehabilitacja stawu kolanowego
Samodzielna rehabilitacja w domu? No nie wiem. Może lepiej zgłosić się do dobrego rehabilitanta. Potrzeba sporo wiedzy i umiejętności, żeby nie zrobić sobie krzywdy.
-
- Podobne tematy
- Odpowiedzi
- Odsłony
- Ostatni post
-
-
Naprawa łąkotek stawu kolanowego,operacja i rehabilitacja
autor: admin. med. » 3 paź 2016, o 18:30 » w Chirurgia, ortopedia, rehabilitacja, chirurgia plastyczna, neurochirurgia, flebologia - 0 Odpowiedzi
- 1305 Odsłony
-
Ostatni post autor: admin. med.
3 paź 2016, o 18:30
-
-
-
[Film] Punkcja stawu kolanowego
autor: admin. med. » 11 sie 2016, o 19:35 » w Chirurgia, ortopedia, rehabilitacja, chirurgia plastyczna, neurochirurgia, flebologia - 0 Odpowiedzi
- 1456 Odsłony
-
11 sie 2016, o 19:35
-
-
-
[Film] Punkcja stawu kolanowego
autor: admin. med. » 5 kwie 2016, o 19:44 » w Chirurgia, ortopedia, rehabilitacja, chirurgia plastyczna, neurochirurgia, flebologia - 0 Odpowiedzi
- 1450 Odsłony
-
5 kwie 2016, o 19:44
-
-
-
[Film] Operacja stawu kolanowego cz.1
autor: admin. med. » 14 sie 2016, o 09:12 » w Chirurgia, ortopedia, rehabilitacja, chirurgia plastyczna, neurochirurgia, flebologia - 0 Odpowiedzi
- 1435 Odsłony
-
14 sie 2016, o 09:12
-
-
-
[Film] Endoproteza stawu kolanowego
autor: admin. med. » 4 kwie 2016, o 10:35 » w Chirurgia, ortopedia, rehabilitacja, chirurgia plastyczna, neurochirurgia, flebologia - 0 Odpowiedzi
- 1503 Odsłony
-
4 kwie 2016, o 10:35
-