Rozmowy o wszystkim i o niczym
-
- Użytkownicy
Re: Rozmowy o wszystkim i o niczym
Pany mam dylemat. Wakacje w Moskwie czy NY?
Osobiście polecam Moskwę
Hej
U mnie rano był szron na autach,a w południe skwar na słońcu ,ale w zaciszu,bo wiaterek był chłodny.Teraz znowu jest chłodno i temp..opada.
U mnie rano był szron na autach,a w południe skwar na słońcu ,ale w zaciszu,bo wiaterek był chłodny.Teraz znowu jest chłodno i temp..opada.
Magnolia u mnie już przekwita,szkoda.
Też mam tak kwiaty posadzone,ze kwitną po kolei.
Już dawno nic nie piekłam.Byłam w sklepie warzywniczym i zobaczyłam rabarber,kupiłam iiii upiekłam placek drożdżowy.Na weekend będzie do kawusi.
Spokojnych snów
Też mam tak kwiaty posadzone,ze kwitną po kolei.
Już dawno nic nie piekłam.Byłam w sklepie warzywniczym i zobaczyłam rabarber,kupiłam iiii upiekłam placek drożdżowy.Na weekend będzie do kawusi.
Spokojnych snów
Hej hej pisałam juz o 7 rano ale w telefonie mi uciekł post i wyskoczył błąd wrr ale już się zorientowałam że to wina przeglądarki w Tel. Mysz korzystać z innej. U mnie wczoraj było przepięknie i cieplutko caly dzień z bąblami na dworze dzis jest tez pięknie ale chłodno. Może uda mi się popołudniu zajrzeć na działeczkę. Miłego dnia kochani <buziak>
U mnie jeszcze dobrze nie rozkwitła a już brązowieje,bardzo nie lubi deszczu.Halszka pisze:Magnolia u mnie już przekwita
Witam z ranka dziś mamy pogodę słoneczną ale wiaterek dyma ostro.
Plan na dziś troche na portalu a zaś na działeczkę i porządki
tak czasami i mamy.czasem napisze a okazało się że nie poszło i trzeba od początku a tego nie lubie,nie oddaje się tego co się chce przekazać,nie te intencje.karolcia pisze:pisałam juz o 7 rano ale w telefonie mi uciekł post i wyskoczył błąd wrr
Życie jak to sie mówi,złośliwość przedmiotów martwych. leca dalej...
Hej
To prawda,złośliwość przedmiotów martwych czasami jest ładnie mówiąc niemiła.Mnie to często tez sie zdarza.
Ten wiatr jest naprawdę nieprzyjemny,u mnie też dmie strasznie.Mimo słoneczka jest chłodno.
Powiesiłam pranie,ale na ogródku przy tym wietrze nie wychodzę.
Miłego dnia <papa>
To prawda,złośliwość przedmiotów martwych czasami jest ładnie mówiąc niemiła.Mnie to często tez sie zdarza.
Ten wiatr jest naprawdę nieprzyjemny,u mnie też dmie strasznie.Mimo słoneczka jest chłodno.
Powiesiłam pranie,ale na ogródku przy tym wietrze nie wychodzę.
Miłego dnia <papa>
Też znam urok rzeczy martwych... Szczególnie jak zależy mi na czasie. dziś na szczęście wszystko idzie po mojej myśli. W pracy spokojnie, po pracy odpoczynek na basenie, potem zakupy i wieczór z filmem. Czego chcieć więcej w piątkowy wieczór? )
<winko> <prosi> :lol:ankaa735 pisze:Czego chcieć więcej w piątkowy wieczór?
admin. med., popieram <brawo>