Sproszkowany owoc granatu

Leki, wskazania, działanie, skutki uboczne, interakcje leków.Leki zalecane do leczenia.Środki spożywcze bezglutenowe
admin. med.

Sproszkowany owoc granatu

Post autor: admin. med. »

GRANAT.Silny antyoksydant, który wpływa korzystnie na pracę wątroby i układ krwionośny.
Opis Sproszkowany owoc granatu zawiera 70% kwasu elagowego - związek z grupy polifenoli, który wspiera układ odpornościowy. Jest to silny antyoksydant, który wpływa korzystnie na pracę wątroby i układ krwionośny. Co więcej, przeciwutleniacze zawarte w granacie wpływają pozytywnie na wygląd skóry – regularne stosowanie preparatu powoduje, że skóra staje się zdrowa i piękna, a zmarszczki stają się niewidoczne. Kwas elagowy chroni skórę przed promieniowaniem UV na dwa sposoby: zapobiega niszczeniu kolagenu oraz chroni przed rozwojem stanów zapalnych.
Sposób użycia SKŁADNIKI W 100g PRODUKTU
Wartość energetyczna 347 kcal
Tłuszcz 2,4 g
Węglowodany 79,4 g
w tym błonnik:12,7 g
Białko 1,9 g
Sód 591,2 mg
Witamina C 23,6 mg
Żelazo 32,0
Wapń 196,3
Skład liofilizowany sproszkowany ekstrakt z owoców granatu
SKŁADNIKI W 100g PRODUKTU
Wartość energetyczna 347 kcal
Tłuszcz 2,4 g
Węglowodany 79,4 g
w tym błonnik:12,7 g
Białko 1,9 g
Sód 591,2 mg
Witamina C 23,6 mg
Żelazo 32,0
Wapń 196,3
Wskazania

wspiera układ odpornościowy
silny antyoksydant, który wpływa korzystnie na pracę wątroby i układ krwionośny
przeciwutleniacze zawarte w granacie wpływają pozytywnie na wygląd skóry
kwas elagowy chroni skórę przed promieniowaniem UV
zapobiega, łagodzi i likwiduje objawy wynikające z nieprawidłowego funkcjonowania gruczołu krokowego
Załączniki
granat-sproszkowany.jpg
granat-sproszkowany.jpg (25.09 KiB) Przejrzano 813 razy
ODPOWIEDZ
  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post