Dr Peter Osborne, autorytet w sprawach wrażliwości na gluten i alergii pokarmowych, stwierdził, że zboża, nawet uważane dotąd za bezpieczne, takie jak kukurydza i ryż, mogą siać spustoszenie w organizmie, wywołując stany zapalne i niedobory witamin oraz minerałów, a także powodując reakcje autoimmunologiczne. Książka Bez zbóż, bez bólu oferuje narzędzia potrzebne do wyeliminowania z diety wszystkich zbóż oraz innych czynników zapalnych. Korzystając z tego łatwego do wprowadzenia planu żywieniowego można w ciągu piętnastu dni osiągnąć znaczącą poprawę zdrowia i wejść na drogę do całkowitego pozbycia się bólu w ciągu zaledwie miesiąca.
Książka zawiera jasne omówienie naukowych podstaw programu, plany posiłków na poszczególne dni, ułatwiające przejście na bezglutenową dietę i dziesiątki przepisów na pyszne bezzbożowe potrawy. Przekonajcie się, dlaczego tysiące pacjentów uważają, że dzięki dr. Osborne’owi i jego diecie odzyskali życie bez bólu.
Bez zbóż, bez bólu Jak dzięki diecie uwolnić się od bólu
-
- Podobne tematy
- Odpowiedzi
- Odsłony
- Ostatni post
-
-
Leczenie bólu –Bez bólu i cierpień nie istniejemy
autor: Asystentka » 4 lut 2017, o 13:58 » w Chirurgia, ortopedia, rehabilitacja, chirurgia plastyczna, neurochirurgia, flebologia - 0 Odpowiedzi
- 1832 Odsłony
-
Ostatni post autor: Asystentka
4 lut 2017, o 13:58
-
-
-
Dzięki zdrowej diecie i ruchowi można uniknąć połowy nowotwo
autor: Asystentka » 29 sty 2017, o 13:12 » w Co ciekawego w świecie służby zdrowia - 0 Odpowiedzi
- 965 Odsłony
-
Ostatni post autor: Asystentka
29 sty 2017, o 13:12
-
-
- 0 Odpowiedzi
- 2710 Odsłony
-
Ostatni post autor: Endi3
29 sie 2022, o 07:07