Strona 1 z 1

ORGANICZNE SPROSZKOWANE JAGODY bogate źródło antyoksydantów

: 16 cze 2016, o 21:06
autor: admin. med.
ORGANICZNE SPROSZKOWANE JAGODY, to bogate źródło antyoksydantów, nienasycone kwasy tłuszczowe

Charakterystyka Poznaj jagody Açaí, w moc których wierzą światowej sławy sportowcy i ludzie dbający o zdrowie. Açaí występują na szczycie drzew nad brzegiem Amazonki i są prawdziwym darem od Matki Natury.
Badania laboratoryjne wykazały, że Açaí to bogate źródło antyoksydantów tj. antocyjanów, które występują w czerwonym winie. Ponadto, Açaí zawierają nienasycone kwasy tłuszczowe, a proporcja tych kwasów jest taka jak w oliwie z oliwek. Açaí dodaje nie tylko energii, ale również pobudza umysł
Działanie

podwyższa energię,
poprawia trawienie,
polepsza samopoczucie,
pomaga w łatwym zasypianiu,
wzmacnia układ odpornościowy,
poprawia wygląd skóry,
powoduje młodzieńczy wygląd,
oczyszcza z toksyn,
polepsza krążenie krwi,
wspomaga pracę serca.

Stosowanie Açai dzięki uniwersalnej postaci jaką jest proszek można spożywać według uznania np. z jogurtem albo szejkiem mleczno-owocowym. Łatwo rozpuszcza się w płynach.
Informacje dodatkowe Acai to owoc pomagający w zmniejszeniu wagi, oczyszcza organizm z toksyn, dodaje skórze zdrowego i młodego wyglądu. Jego udowodnione działanie to znaczące spowolnienie procesów starzenia oraz wzmocniona odporność. Poprawia koncentrację, reguluje poziom cholesterolu. Pomaga w łatwym zasypianiu, wspiera układ krążenia, poprawia sprawność seksualną i układ immunologiczny (odpornościowy).

Re: ORGANICZNE SPROSZKOWANE JAGODY,to bogate źródło antyoksy

: 15 wrz 2016, o 20:53
autor: kameel77seo
W sumie mamy już "sezon plaża" za sobą więc spadek wagi jest mniej potrzebny. Ale mam pytanie o energię - bo idą krótkie szare dni i do maja będzie trzeba jakoś wytrzymać. Jak pozyskiwany jest ten proszek z jagód? Mamy jakąś informację odnośnie reklamowanego produktu? bo wszyscy chyba wiemy, że owoce suszone chemicznie i naturalnie się różnią... z góry dziękuje.