Od czego zależy wielkość przyrodzenia
Od czego zależy wielkość przyrodzenia
Chciałbym się zapytać od czego tak naprawdę zależy wielkość męskich narządów płciowych? Ilości testosteronu, częstotliwości współżycia czy innych czynników? Czy rzeczywiście można je zmienić, powiększyć? Mam tutaj na myśli długość penisa w zwodzie który obecnie u mnie wynosi 11,5 cm co przyprawia mnie w kompleksy.
Re: Od czego zależy wielkość przyrodzenia
No nie jest na pewno rewelacyjnie jeśli chodzi o wielkość ale na pewno nie jest tak źle. Możesz się pocieszać tym,ęż są ludzize, którzy mają mniejsze penisy. Sam proponowałbym na początku sprobować ziołowych sposób na powiększanie penisa. Są specjalne kuracje, które nie są szkodliwe ale można powiększyć penisa tak o 2-3 cm spokojnie. Na przykład Penilarge.
A to jaki masz duży zależy wyłącznie od natury Taki już się rodzisz
A to jaki masz duży zależy wyłącznie od natury Taki już się rodzisz
Ale piszesz, bo sam z tego korzystałeś czy jak?
Ja poważnie pytam, bo na prawdę mam kompleksy na tym punkcie ;/ i to wiesz, nie jest śmieszne w sumie.
Kobiety jak mają małe piersi, to też mają kompleksy.
Ja poważnie pytam, bo na prawdę mam kompleksy na tym punkcie ;/ i to wiesz, nie jest śmieszne w sumie.
Kobiety jak mają małe piersi, to też mają kompleksy.
Tyle,że kobieta może sobie powiększyć ale nic się nie stanie i dalej sobie żyje. A Ty sobie operacyjnie powiększyz penisa i on nie moiże stawać. Jest to moim zdaniem o wiele gorsze.
Przeszedłem kurację tabletkami Penilarge pół roku temu. Trwała 3 miesiące. Trzeba brać je regularnie bo jak nie bierzesz to nie ma efektu. W 1 miesiacu nic nie widać poza częstszymi erekcjami ale już w 2 penis zaczyna się powiększać. Ostatecznie powiększył się o 3 cm.
Przeszedłem kurację tabletkami Penilarge pół roku temu. Trwała 3 miesiące. Trzeba brać je regularnie bo jak nie bierzesz to nie ma efektu. W 1 miesiacu nic nie widać poza częstszymi erekcjami ale już w 2 penis zaczyna się powiększać. Ostatecznie powiększył się o 3 cm.
Penilarge? Powiem Ci szczerze, że nie słyszałem o tego typu środkach? A one dostępne są bez recepty? Są jakieś przeciwskazania lub czy nie można ich łączyć z innymi środkami?
Można gdzieś zapoznać się ze składem?
Można gdzieś zapoznać się ze składem?
Wiesz, dopiero zaczynasz wtedy poznawać te wszystkie środki i wspomagacze gdy stają Ci się potrzebne.Jeżeli chodzi o skład to jest on dostępny na stronach internetowych e-sklepów na których można to go kupić chociażby intymnosc.