moja partnerka nie chce ze mną uprawiać seksu
moja partnerka nie chce ze mną uprawiać seksu
Czesc. Mam problem z moja partnerką bo zupelnie nie chce uprawiać ze mną seksu. Mówi ,ze nie mnie kocha ale pomimo to nie chce się ze mną kochać. Nie wiem co robić Nie ma nikogo ( obawiałem sie tego oraz zrobiłem male dochodzenie ale okazało sie,że jednak jest sama...). Co mogę w takim przypadku robić? Jak ją odzyskać?
Re: moja partnerka nie chce ze mną uprawiać seksu
Znajdź se nową... też tutaj radę chłopakowi dałeś. Jestem zdania,ze wypadałoby porozmawiać z dziewczyną.Zapytać jej się o co chodzi. czemu nie ma ochoty. Czy próbowałeś? Ja nie miałam zupełnie chęci bo brałam tabletki. Zapytałam się mojej pani ginekolog co robić i ta doradziła mi ziołowy suplement ( konkretnie LIbido Therapy). Obecnie przyjmuję oraz powiem Ci,ze efekt widze bardzo dobry. Pomaga oraz znowu mam ochotę na seks. Może Twoja również powinna zacząć przyjmować?
Próbowałem z nią rozmawiać o tym ale ona mówi,że wszystko jest w porządku i ze to jedynie chwilowe. Niby chwilowe a trwa już prawie 2 miesiące. No może i powinna coś takiego przyjmować ale niby jak mam z nią zagadać o tym ? Jak jej to zaproponować? ;/Bo szczerze powiedziawszy to jakoś sobie nie wyobrażam siebie jak jej coś takiego proponuję ;/ Ten środek jest na receptę tak poza tym?
Najważniejsza w tym przypadku jest rozmowa niby nic takiego ale duzo daje, zapytaj jakie sa temu przeszkody czy to z twojej strony jest coś nie tak. Też miałam taki sam problem jak twoja dziewczyna nie miałam ochoty w moim przypadku było to poprostu wmawianie sobie że nie chce. Jesli chodzi o tabletki libido theray to dobra opcja, aczkolwiek moim zdaniem to rozmowa powinna być tutaj najwazniejsza.
Dziewczyna to nie robot. Czasami się chce a czasami nie i po prostu tak jest. Rozmowa jest najważniejsza. Możesz jej delikatnie zaproponować to o czym tutaj napisałam. Jeśłi bedzie chciała to spróbuje. Jesli nie to nie.
-