Przedwczesny wytrysk co polecicie?
Przedwczesny wytrysk co polecicie?
Słuchajcie a polecicie coś innego niż tabletki na przedwczesny wytrysk? Nie jestem do tabletek przekonany ;/
Re: Przedwczesny wytrysk co polecicie?
Co to te oc wipes? Zapomniałem dodać,że prezerwatywa również odpada. Ta z prążkami sprawia, ze penis opada. Ta ze środkiem na przedłużenie wytrysku znieczula mi penisa, praktycznie nic nie czuję i nie wiem ile bym posuwał kobietę to nie byłbym w stanie dojść. Tak na mnie ten preparat działa.
Nie znasz orgasm control wipes? Serio? To chusteczki na przedlużenie wytrysku. Bierzesz taką chusteczke, nacierasz penisa na chwilę przed stosunkiem i możesz o wiele dłużej. Jak mamy ochotę z laską na długi seks to używam. Jeśli chodzi o prezerwatywę to w durexie tego środka jest zbyt duzo i można sobie wydłubać
Próbowałem i nic nie daje.Jak był znieczulony to po wyjęciu tej galaretki nadal był. tak więc obawiam się,że oc wipes również by mnie znieczuliło ;/
Nie znieczuli Cie. To nie znieczula ale daje większą kontrolę. W sensie,ze czujesz praktycznie wszytko ale mozesz o wiele dłużej ( tak było właśnie u mnie). Dobra rzecz, sa trochę droższe niż gumy ale proponowałbym sprobować zanim sięgniesz po tabletki.
10 zł za numerek, trochę drogo. Chyba że te chusteczki nie są jednorazowe
Z jednej strony tak,z drugiej strony dobre gumy też tyle kosztuja. No i nie musisz codziennie stosować chusteczek ale jeśli Ci podpasują to kupujesz sobie spray orgasm control który jest bardziej wydajny. Nie jest tani ale starscza na długo.
u mnie najlepiej spisują się tabletki na przedłużenie stosunku - Stud Pills. Biorę 2 około 40 minut przed stosunkiem i mogę jechać kobietę ponad godzinę non stop bez przerwy chyba że na zmianę pozycji. Najbardziej podoba mi sie przy tych tabletkach kontrola wytrysku gdy kobieta siedzi na górze i ujeżdża. Wcześniej w tej pozycji od razu miałem wystrzał po kilku ruchach bo kontrolę przejmuje kobieta i nie można nadać rytmu szybciej wolniej żeby kontrolować moment wytrysku. Tak czy inaczej te tabletki wiele zmieniły w moich kontaktach intymnych z kobietami. Polecam jak ktoś ma podobny problem.
-