1) Jestem już równy tydzień po zabiegu, lekarz kazał mi nosić penisa tydzień do góry i tu pytanie. Co robić jeśli nadal występuje nadwrażliwość? Nosić go normalnie na dół nieowiniętego niczym? Chodzi mi o złagodzenie bólu, chyba jeszcze nie jestem gotów na pełne ocieranie itp. Jakie macie rady?
2) Opuchlizna mi już zeszła, jak wiadomo noszenie penisa do góry sprawia, że opuchlizna schodzi, ale czy gdy przestanę go tak nosić to czy może ona powrócić czy już skoro raz ją 'zwalczyłem' to nie powinna?
3) Ta rana na dole jeszcze nie jest całkiem zagojona. Opatrunek często mi się do niej przykleja. Maść (detreomycyna) miałem stosować przez tydzień. Czy mogę używać jej dalej czy na tą ranę jest jakiś inny fajny i dobry sposób, żeby szybko się zagoiła?
4) Z kąpielą też miałem się wstrzymać do tygodnia. Ale czy jeśli jeszcze jest odczuwalna nadwrażliwość to mógłbym się normalnie wykąpać pod prysznicem czy radzicie się jeszcze wstrzymać i myć się jakoś inaczej? Trochę obawiam się też kąpieli, bo nie chciałbym niczego zepsuć