Ból kolana i barków
Re: Ból kolana i barków
To mnie pan załamal ,bo ja mimo tego wszystkiego to i tak mam ból choć mniejszy przy prostowaniu nogi , nawet w nocy gdy sobie ją wyprostuję albo gdy kołdrę podnoszę nogą ..
Czyli mimo np.tych tabletek przy wykroku albo silnym napięciu okolic guzowatości może/powinno bolęc?
A od czego może boleć kolano - od guzowatości ? Bo jak nacisnę sobie tak nad guzowatością czy tam na tym łączniku rzepki z guzowatością to ból się rozprzestrzenia po kolanie i jak chodzę czy spinam to też pobolewa , nie mówiąc o prostowaniu czy też próbie zgięcia,wykroku.. Czy tak czasem nie działa rak na guzowatości?
I ile mozna chodzić w ortezie na kolano , na guzowatość?
Ogólnie to się boje bo to kolano co było chore to mnie już mniej boli a boli to drugie - ogólnie lekarz mi przewiduje ZZSK ale w tym 2 kolanie co bylo zdrowe nie ma opuchlizny ani nic a boli bardziej niż to co było chore ?
I ile mozna chodzić w ortezie na kolano , na guzowatość?
Ogólnie to się boje bo to kolano co było chore to mnie już mniej boli a boli to drugie - ogólnie lekarz mi przewiduje ZZSK ale w tym 2 kolanie co bylo zdrowe nie ma opuchlizny ani nic a boli bardziej niż to co było chore ?
-
dimedicus
nic na to nie wskazujekrzysiu pisze:Czy tak czasem nie działa rak na guzowatości?
nie ma określonego terminukrzysiu pisze:I ile mozna chodzić w ortezie na kolano
A nie zmniejszy sie przez to mięsień czworogłowy?
Jak bardzo wystaje zwykła guzowatość?
Włókniaki,tłuszczaki itd. mogą się powiększać? Przez to bardziej uciskając na kość?
I czy mimo lekow przeciwbolowych boli kolano to niby zdrowsze a to chorsze nie boli ( przewidywane ZZSK) - to z przeciążenia?
Jak bardzo wystaje zwykła guzowatość?
Włókniaki,tłuszczaki itd. mogą się powiększać? Przez to bardziej uciskając na kość?
I czy mimo lekow przeciwbolowych boli kolano to niby zdrowsze a to chorsze nie boli ( przewidywane ZZSK) - to z przeciążenia?
-