A mogą to być skutki uboczne momester i cholinexu? Bo zacząłem tym psikać w czw spływał mi ten spray do gardła też i bolało mnie gardło wziąłem jeden cholinex może razem to zadziałało tak na żołądek? Wczoraj jadłem tłusty obiad a tak na prawdę to wczoraj się ten ból zaczął.
Edit teraz przy jedzeniu rosołu ciągle mi się odbija po każdej łyżce + przy przełykaniu odczuwam blokadę.
Mam bardzo wzdęte nadbrzusze tak jakby co mnie blokuje przy oddawaniu moczu i kału i nie zawsze ale przelewania tam. A zawsze miałem wszystko tak jakby wklęśnięte jak był pusty i ciągłe przelewania i bulgotania ale bez bólu
Ciągłe uczucie oddawania moczu
Re: Ciągłe uczucie oddawania moczu
Nie mam w ogóle parcia na mocz dzisiaj, jak pójdę to oczywiście trochę mi się uda ale przy naciskaniu czuję taką blokadę na środku nad pępkiem pomiędzy żebrami i mocz nie zawsze dochodzi do penisa, piecze mnie żołądek i boli ale trochę lepiej niż przedpołudniem
-
dimedicus
Takie objawy mogą wynikać z infekcji bakteryjnej,wrzodami w żołądku,XII-cy,bez badań nie można jednoznacznie ocenić
Ból żołądka trochę ustał, zjadłem normalnie kolacje + jabłko z marchewką, wziąłem 2 espumisany easy przed i po obiedzie + iberogast. Ból w pewnym momencie przeniósł się w podbrzusze, okolice odbytu i penisa z tego względu, że jednak mam problemy z moczem i stolcem. Co prawda 2 razy oddawałem dzisiaj stolec ale niewiele i mimo, że czuję, że mam potrzebę zrobić to nic z tego. Na sikanie dzisiaj parcia nie miałem w ogóle, przez cały dzień byłem może 3-4 razy i niewiele udało mi się z siebie wydobyć.
W razie bólów mogę zażywać iberogast i espumisan easy? Kiedyś do tego używałem nospy przy problemach z żołądkiem i zazwyczaj pomagało. Tylko teraz ten stolec i mocz..
W razie bólów mogę zażywać iberogast i espumisan easy? Kiedyś do tego używałem nospy przy problemach z żołądkiem i zazwyczaj pomagało. Tylko teraz ten stolec i mocz..
Ogólnie to chyba wybiorę się na izbe, bo o ile z sikaniem już było lepiej o tyle rzeczywiście od wczoraj w ogóle nie mogę tego zrobić, teraz wstałem z nocy i pare kropelek puściłem i po sprawie. A brzuch cały wzdęty.
Na izbie był psychiatra więc średnio trafiłem, tym bardziej że nic mi nie powiedział poza postraszeniem, że kilka dni temu miał jakiegoś pacjenta z bólami żołądka u którego nic nie widział a parę dni potem dostał krwawienia z żołądka bo brał leki przeciwbólowe a nic mu o tym nie powiedział. Więc jak nie wiedziałem nic tak nie wiem, a dziś póki co żołądek mnie bardzo nie boli, ale czuję jakbym tam coś miał, wzdęte, moczu nie mogę oddać i ogólnie słabo się czuje i mam niskie ciśnienie
edit: żołądek boli mniej, dalej mam wzdęte nadbrzusze i przelewania po lewej stronie i nie tylko, przy sikaniu itp ciągłe burczenie. Moczu oddaję niewiele, zatwardzenie również mam, udało mi się odrobinkę czarnych bobków już z bardziej naturalnym kolorem. Nawet na papierze był naturalny. Jutro oczywiście wybiorę się do lekarza.
edit: żołądek boli mniej, dalej mam wzdęte nadbrzusze i przelewania po lewej stronie i nie tylko, przy sikaniu itp ciągłe burczenie. Moczu oddaję niewiele, zatwardzenie również mam, udało mi się odrobinkę czarnych bobków już z bardziej naturalnym kolorem. Nawet na papierze był naturalny. Jutro oczywiście wybiorę się do lekarza.
Dziś żołądek boli mniej, jedyne co to nadal ciągłe zaparcie, mocz to chyba jednak rzeczywiście od penisa, już wyglądał lepiej i było lepiej a teraz znowu czerwony. Zrobiłem badania krwi dziś i jutro zaniosę mocz
-
dimedicus
Jak będą wyniki proszę się odezwać a na dziś można zakupić leki na bazie żurawiny,pić dużo wody z dodatkiem cytryny wyciśniętej.
Nie słodzić napojów
Nie słodzić napojów
Znajomy wystraszył mnie że to może być skręt kiszek.. Czy to może być prawda? Tak czy siak wybieram się raczej do lekarza dziś, teraz znów zaczął żołądek boleć bardziej i piec ale oddałem trochę stolca już koloru normalnego, trochę mi się zrobiło niedobrze ale chyba powoli przechodzi
Wyniki krwi oczywiście dobre, nic poniżej, nic powyżej. A jak pech to pech, mojego lekarza dziś nie ma. Największy kłopot sprawia mi ten dyskomfort w nadbrzuszu, pieczenie, przelewanie, bulgotanie i ból. Nie mam znów apetytu, boję się cokolwiek zjeść zeby nie było gorzej. I nadal to zaparcie. Od czego to może być skoro podstawowe badania krwi są bardzo dobre? Dodatkowo czuję zmęczenie i czasem jakby chciało mi się odbić ale jednak nic z tego
-