rak pierwotny kosci bo tam tez jest obrzęk,maska zapalna,utykanie,czasami bole nogi w nocy - a ja tak mialem na poczatku - a teraz tez jeszcze utykam no i stan zapalny w badaniach krwi jest.
I tego się właśnie obawiam ,że ból nadal jest mniejszy bądź większy mimo 3 miesięcy leczenia i że tamte objawy się zgadzają z rakiem pierwotnym kości
Czyli mam się nie obawiać mimo malutkiego obrzęku kolana i mimo gdy naciskam na te przyboczne kości czy tam mięśnie trochę bolą albo kłują jakiegoś raka tak? Przepraszam,że o to tyle pytam ,ale się naczytałem tego dużo i mnie te objawy właśnie sie zgadzały z pierwotnym rakiem
krzysiu pisze:Przepraszam,że o to tyle pytam ,ale się naczytałem tego dużo i mnie te objawy właśnie sie zgadzały z pierwotnym rakiem
Objawy takie czy inne w opisach różnych,można odbierać jako do siebie,dlatego lepiej nie czytać wszystkiego w internecie,gdzie jest wiele bzdur,wypowiedzi ludzi którzy albo nie mają pojęcia o medycynie a też nie potrafią interpretować. Na pewno nie jest to rak ani nic co może"leżeć" koło raka.
Mam pytanko czy ITBS czy coś w tym stylu mogłoby się pojawić pół roku dopiero po tym jak biegałem ( byłem początkującym biegaczem i od razu biegałem ok.5 km raczej bez rozgrzewek - biegałem 5,6 razy w ciągu miesiąca , dwóch) - czy raczej to występuje od razu?
Mam jedno pytanko - jakie mogą być kontuzje barku ,że czasem/rzadziej są problemy z odwodzeniem ręki na bok , podnoszeniem jej do góry na luzie czy czasem czuciem ,że mięśnie ramienne są słabsze? Czy takie coś występuje w ZZSK?
krzysiu pisze: jakie mogą być kontuzje barku ,że czasem/rzadziej są problemy z odwodzeniem ręki na bok , podnoszeniem jej do góry na luzie czy czasem czuciem ,że mięśnie ramienne są słabsze?
nie
Przyczyn jest wiele:zapalenie kaletki podbarkowej,urazy ścięgien,przeciążenia,neurologiczne czy też RZS