Ciągłe uczucie oddawania moczu
Re: Ciągłe uczucie oddawania moczu
Teraz wieczorem znów doszedł ból nadbrzusza i trochę gazów, uczucie jak mi wypycha brzuch a wcześniej tylko trochę takich twardych kamieni wypchałem
Wczoraj stolca prawie w ogóle, dzisiaj w ogóle. Zjadłem dzisiaj trochę czereśni i borówek oraz suszone żurawiny. Póki co jedyne co powróciło to jeżdżenie w brzuchu i bulgotanie z dziwnym odgłosem a stolca nadal wypchnąć nie mogę.
-
dimedicus
Cóż mogę powiedzieć - każdy lekarz bagatelizował to i kazał brać tylko coś na przeczyszczenie właśnie typu senes/moxalole. Dziś w pewnym momencie bardzo mnie zaczął boleć brzuch - spędziłem w łazience jakieś 30min zaczynając od normalnego stolca po typowo wodnistą biegunkę. Tak więc chyba mnie puszcza powoli. 30 min ciągłego wypróżniania a mimo to nadal czuję, że jeszcze coś mnie w środku odbytu blokuje. Nie wiem, ale wyszło ze mnie tego ogrom.
-
admin. med.
Może zacznie się porządkować stan.Proszę stosować probiotyki zmieniające florę bakteryjną.
Miejmy nadzieję, chociaż nadal odczuwam dziwne przelewania i burczenia w brzuchu + przy parciu na stolec ból odbytnicy i blokadę
Wczoraj nie zadbalem o dietę i dziś juz powrócił bol w nadbrzuszu, przelewanie i bulgotanie w tamtych rejonach
Będę umawiał wizytę w czwartek, może nawet wtedy uda się iść. Dziś i wczoraj znów bez wypróżnień, 0 parcia. Tylko ból i przelewanie
-