Ból kolana i barków
Re: Ból kolana i barków
W kolanie czy tam z boku kolana - czy spadłaby waga? czyli w sumie nic nie wiem i w sumie mogę mieć i raka
-
dimedicus
Bez przesady z tym rakiem. Zrobić dokładne badania a nie zakładać zaraz raka!
a w raku ciągle boli czy z przerwami? bo ja jak zaloze noge w ksztalt liczby 4 to od razu czuje ciągniecie z prawej strony prawego kolana i tak mam od poczatku odkad mi sciagnieto płyn
Po wysięku w kolanie może zmienić się obrys kolana?
Po wysięku w kolanie może zmienić się obrys kolana?
-
dimedicus
jeśli nadal się utrzymuje stan zapalny, to tak.krzysiu pisze:Po wysięku w kolanie może zmienić się obrys kolana?
Odpuszczamy temat "rak" podane objawy nie mają nic wspólnego z rakiem
Jedno jest pewne coś się dzieje w kolanie ale to lekarz na miejscu powinien diagnozować, dzisiaj jeszcze prze internet się nie da tego zrobić.Jeśli z prawej strony kolana to najprawdopodobniej więzadło poboczne strzałkowe
ja obstawiam to albo ibts - bo wystarczy że założę noge chorą na zdrową to od razu czuje ciągnięcie,przy dotyku jest jakby bol kosci albo to jest bol tych naciagnietych tkanek. A inne pytanie - w lewym gornym kwadrancie czasami czuje jakbym tam cos miał ,czasem jak nacisne to kłuje jakby zebro - co to mogloby byc? 3 pytanie - ile moze kosztowac badanie helicobacter pylori z'krwi? 4 pytanie - ile moze sie utrzymywac nadreaktywnosc oskrzeli?
-
dimedicus
trzustka,kręgosłupkrzysiu pisze:A inne pytanie - w lewym gornym kwadrancie czasami czuje jakbym tam cos miał ,czasem jak nacisne to kłuje jakby zebro - co to mogloby byc
zależy od labo,ceny są różna ale ok 25 złkrzysiu pisze: 3 pytanie - ile moze kosztowac badanie helicobacter pylori z'krwi?
nawet kilka tygodnikrzysiu pisze:4 pytanie - ile moze sie utrzymywac nadreaktywnosc oskrzeli?
A czy kłucie żebra w sensie jak tam dotknę i to nie zawsze może być też spowodowane tym,że stwierdzono u mnie nadreaktywność oskrzeli - więc dużo kaszlałem na początku?
Czy długi stan zapalny w organizmie może powodować takie uczucie jakby zmęczenia?
Czy jest jakaś choroba czy coś w tym stylu która mogłaby powodować czasowe napięcie jakby powłok mięśniowych z lewej strony nadbrzusza i tam dyskomfort - czy to mogłaby być dyspepsja?
Czy długi stan zapalny w organizmie może powodować takie uczucie jakby zmęczenia?
Czy jest jakaś choroba czy coś w tym stylu która mogłaby powodować czasowe napięcie jakby powłok mięśniowych z lewej strony nadbrzusza i tam dyskomfort - czy to mogłaby być dyspepsja?
ja to musialem jesc duzo żelatyny żeby stawy lepiej dzialaly i pon jakims czasie bylo ok
te proszki co reklamuja potrafua miec duz chemii i sa silne i troche sie boje
te proszki co reklamuja potrafua miec duz chemii i sa silne i troche sie boje
-
dimedicus
może być też neuralgia ale zwykle jest taki objaw od kaszlukrzysiu pisze: kłucie żebra w sensie jak tam dotknę i to nie zawsze może być też spowodowane tym,że stwierdzono u mnie nadreaktywność oskrzeli - więc dużo kaszlałem na początku?
oczywiściekrzysiu pisze:Czy długi stan zapalny w organizmie może powodować takie uczucie jakby zmęczenia?
jest wiele choróbkrzysiu pisze:Czy jest jakaś choroba czy coś w tym stylu która mogłaby powodować czasowe napięcie jakby powłok mięśniowych z lewej strony nadbrzusza i tam dyskomfort - czy to mogłaby być dyspepsja?
a odczuwanie dyskomfortu z lewej strony brzucha,takiego uczucia jakby coś tam bylo to co to moze byc? czy'to na tle nerwowym? a moze dyskomfort z tej strony ma wpływ od kręgosłupa - bo jak byłem młody to coś mi mówiono,że mam jakieś problemy z'kregoslupem tylko nie pamietam o co chodzilo ale chyba skolioza?
-