Interpretacja wyników

Choroby przysadki mózgowej, tarczycy, nadnerczy, jajników.
katarzyna89
Użytkownicy
Posty: 1
Rejestracja: 15 mar 2019, o 14:23

Interpretacja wyników

Post autor: katarzyna89 » 15 mar 2019, o 14:33

Prosze o interpretacje wyników mam 30 lat staramy się o dziecko wyniki TSH 1.94 (0.27_ 4.2) ft3 3.55 (2.04- 4.4) ft4 1.48 (1-1.6) anty tpo 106.3 (0-34) anty tg 15.89 (0- 115).

ODPOWIEDZ
  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post