Niedoczynnosc tarczycy, wyniki juz w normie a Euthyrox 25? Nadal brac?

Choroby przysadki mózgowej, tarczycy, nadnerczy, jajników.
lukasztarczyca
Użytkownicy
Posty: 1
Rejestracja: 3 lut 2020, o 22:51

Niedoczynnosc tarczycy, wyniki juz w normie a Euthyrox 25? Nadal brac?

Post autor: lukasztarczyca » 3 lut 2020, o 22:54

Kwiecien 2017
TSH 4.820 (norma 0.4-4) – H ☹
Cholesterol 195 (norma 0-190) – H ☹
WLACZONY EUTHYROX 25 !

Wrzesien 2018
TSH 6.73 (norma 0.27-4.20) – H ☹
FT3 I FT4 w normie
Prolaktyna, ASO ponad norme, glukoza nieco ponad norme (w pozniejszym czasie wyonana krzywa cukrowa, ktora wyszla ok)

Listopad 2018
TSH, FT4, TPO w normie

Wrzesien 2019
TSH, FT4 w normie
Cholesterol calk. 193 (norma 115-190) – H ☹

NADAL STOSUJE EUTHYROX 25 I NIE WIEM CZY MAM BRAC… CZY JEST SENS SKORO WSZYSTKO OK, MOZE NALEZY WYKONAC PONOWNE BADANIA, ZEBY MIEC PEWNOSC CZY BRAK,
DOKTOR POWIEDZIAL PO OSTATNICH WYNIKACH W KTORYCH NORMY BYLY OK, ZEBY BRAC, BO TO MALA DAWKA I NIE ZASZKODZI … ALE UWAZAM, ZE NIE MA SENSU SIE TRUC… SKORO TEORETYCZNIE OD LISTPADA 2018 WSZYSTKO JEST OK… TEORETYCZNIE BO PODOBNO WYNIKI TARCZYCY CZASEM SA NIEZALEZNE OD RZECZYWISTOSCI… NAWET STRES POTRAFI WPLYNAC I PORA DNIA…
W KAZDYM RAZIE WE WRZESNIU 2019 OKAZALO SIE ZE MAM KAMICE ZOLCIOWA… (JAKAS PRZYCZYNA DELIKATNIE PODWYZSZONEGO CHOLESTEREOLU MUSIALA BYC….) MOZE TO PRZEZ TARCZYCE… ALBO ODWROTNIE… MOZE PRZEZ NEPOTRZEBNIE STOSOWANY EUTHYROX… SAM JUZ NIE WIEM CO MAM ROBIC… OPROCZ TEGO ABY UAKTUALIC BADANIA KRWI…. PROSZE O OPINIE Z GORY DZIEKUJE
CO UWAZACIE??

ODPOWIEDZ
  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post