WYBRANE ZAGADNIENIA Z ANALIZY ŻYWNOŚCI

Książki dla lekarzy,studentów,pacjentów pomocne w poznaniu leczenia i chorób
admin. med.

WYBRANE ZAGADNIENIA Z ANALIZY ŻYWNOŚCI

Post autor: admin. med. »

W książce omówione zostały podstawowe zagadnienia związane z analityką surowców i produktów żywnościowych. Zawiera ona opis badań podstawowych składników żywności przy zastosowaniu metod klasycznych i wybranych metod instrumentalnych.
Zapewnienie wysokiej jakości produktów wymaga ciagłego doskonalenia analityki żywności i wprowadzania nowoczesnych, wiarygodnych i wydajnych metod analitycznych, dzięki którym można kontrolować jakość w łańcuchu żywnościowym "od pola do stołu".
Załączniki
analiza-zywnosci.jpg
analiza-zywnosci.jpg (2.13 KiB) Przejrzano 878 razy
ODPOWIEDZ
  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post