Powiekszanie biustu

Rozpoznanie, leczenie, zabiegi-operacje chirurgiczne, transplantologia, korekcji nosa i piersi, liposukcja i lifting. leczenie żylaków nóg
chudzinka34
Użytkownicy

Powiekszanie biustu

Post autor: chudzinka34 »

Witam wszystkich na forum. Chciałam rozpocząć dyskusję na temat związany z powiększaniem biustu. Interesują mnie zarówno metody chirurgiczne wasze doświadczenie i efekty jak również niekonwencjonalne czyli naturalne powiększanie piersi coraz bardziej rozpowszechnione na przykład w USA i innych krajach. Z tego co mi wiadomo są specjalne zioła oraz różnego rodzaju zabiegi fizjoterapeutyczne które mogą nie tylko podnieść i ujędrnić biust ale nawet powiększyć. Poproszę o jakieś konkretne i rzeczowe informacje wraz ze źródłami typu artykuły i opinie oraz inne fora zawierające ten temat.
nocjeszczemloda
Użytkownicy

Re: Powiekszanie biustu

Post autor: nocjeszczemloda »

Hej. Tak są specjalne zioła stosowane od wieków przez kobiety w Ameryce Południowej w celu powiększania biustu. Nie w celach estetycznych a raczej praktycznych. Jeśli chciałabyś rozpocząć taką kurację to poszukaj sobie informacji o tabletkach o nazwie Breastfem do nabycia w Polsce. Cała kuracja trwa 2 lub 4 miesiące jak ci zależy na lepszych efektach polecam tą drugą opcję. Jak chcesz się jeszcze czegoś dowiedzieć pisz w postach na forum zaglądam tu od czasu do czasu. Powodzenia.
ODPOWIEDZ