Przemiany Moniki Honory
Przemiany Moniki Honory
Witam,mam pytanie jak w tytule odnośnie diety zupowej...mąż ma dużą nadwagę ,do tego nadciśnienie,chorobę niedokrwienną serca a jakby tego mało teraz jeszcze cukrzycę...musi sporo schudnąć i chciałabym wiedzieć czy mogę gotować mu zupy i tylko zupy ponieważ ta dieta właśnie na tym się opiera.Dziękuję.
Re: Przemiany Moniki Honory
ak.ak pisze:Witam,mam pytanie jak w tytule odnośnie diety zupowej...mąż ma dużą nadwagę ,do tego nadciśnienie,chorobę niedokrwienną serca a jakby tego mało teraz jeszcze cukrzycę...musi sporo schudnąć i chciałabym wiedzieć czy mogę gotować mu zupy i tylko zupy ponieważ ta dieta właśnie na tym się opiera.Dziękuję.
-
Dietka
Re: Przemiany Moniki Honory
Oczywiście, w takich stanach jw szczególnie zaleca się zupy, śa nie tylko zdrowe ale też i odchudzające oraz chorych na cukrzycę ale z zaznaczeniem jak najwięcej warzyw
Prosze wziąć pod uwagę następujące składniki
i mogą to być warzywa świeże oraz mrożone,wywar z bardzo chudego mięsa albo z samych warzyw,
z dodatkiem niektórych ziół dla poprawy smaku zastrzeżeniem bez śmietany,masła czy zasmażek
Prosze wziąć pod uwagę następujące składniki
i mogą to być warzywa świeże oraz mrożone,wywar z bardzo chudego mięsa albo z samych warzyw,
z dodatkiem niektórych ziół dla poprawy smaku zastrzeżeniem bez śmietany,masła czy zasmażek
-