mam pytanko od jakiegoś czasu mam problemy z kolanem i przez to muszę brać leki niesteroidowe przeciwzapalne i do tego ostatnimi czasy steryd - czy one mogą jakoś podrażniać żołądek i powodować problemy z wchłanianiem pokarmów przez co w kale czasami/częściej są ukazywane pestki czy tam jakieś niepogryzione elementy jedzenia ? Przed chorobą nie mialem takich problemów - a teraz dosyć często mam napięte mięśnie albo tak mi się zdaje z lewej strony brzucha bardziej w nadbrzuszu , myślałem,że to powiększona śledziona - ale nie wiem czy ona potrafi się sama zmniejszać i powiększać - jak brałem Trosicam to mi nic nie powiedziano o lekach przeciwosłonowych - więc przy końcu leczenia tym lekiem czasem widziałem ślady malutkie krwi na papierze czy kale ,ale jak przestałem to brać to nic nie ma .
Mam zamiar iść do lekarza rodzinnego ,żeby zobaczył co to może być - chyba ,że jestem nadwrażliwy i mi się wydaje , ale raz na jakiś czas zdarza się ,że jest takie jakby pieczenie ale to rzadko , ogólnie to nie boli ,ale jakiś taki dyskomfort jest , a jak mam zjeść jakiś duzy obiad to zawsze myślę ,że go nie zjem

nie mam nudności,wymiotów, stany podgorączkowe mam - ale nie dziwne skoro mam problemy z kolanem i CRP nadal w granicach 49 choc spadło o 30 , chudnąć nie chudnę .
Prosiłbym o jakieś nakierowanie jeśli można