Brak okresu...
Brak okresu...
Witam wszystkich bardzo serdecznie Moj okres trwał od 5-10 października Myslalam ze to juz koniec, otóż nie bo od 12-17 mialam plamienia raz brązowe raz z krwią... Co to moze byc? Teraz okres powinnam dostac 3.11.16 a nie mam go... Przez caly czas kochalam sie z zabezpieczeniem i sprawdzalismy czy wszystko prezerwatywami jest ok po stosunku .Dodam jeszcze ze jestem matką urodzilam w 2015 r i bedac na wizycie kontolnej po porodzie mialam nadżerkę i bral tabletki hormonalne i na uregulowanie okresu ( cyclodynon) . Czy moge miec ponownie nadzerke? Prosze o odpowiedz. Mierzylam dziś temp w pochwie wynosila ona 36.2°C
-
dimedicus
Re: Brak okresu...
Testu nie robiła pani? Taki objaw może wskazywać na plamienie owulacyjne ale też inne przyczyny(zmiany hormonalne,też stany zapalne). Jeśli nie będzie do poniedziałku,trzeba będzie udać się do gina.
-
carboczar
a czego się pani obawia,gorsza jest niewiedza i stres a to też może wpływać na zaburzenia okresu. bez żadnego sprawdzenia/diagnostyki nikt nie powie na 100% co się dzieje.Sarix pisze:Boje sie..
Witam wszystkich bardzo serdecznie
wczoraj nie mialam juz sily napisac ze dostalam okres. Po skonczonej miesiaczce ide od razu do gin sie przebadac zeby w razie czego wyleczyc to co mi dolega 
-