Penilarge na powiększenie penisa
Re: Penilarge na powiększenie penisa
Ja a co? Całkiem spoko efekt. Jeśli chcesz coś wiedzieć to wal śmiało
No właśnie chciałbym wiedzieć kilka rzeczy. To rzeczywiście działa? O ile centymetrów można tak sobie przedłużyć? pogrubić? Ile trzeba czasu? No i czy są jakieś przeciwskazania medyczne?
Tak działa. W moim przypadku udało się o 3cm. Mówią, że max to 4 cm. Lekko pogrubienie też jest. To efekt rozszerzania sie ciał jamistych. 3 miesiące. Wiesz nie wiem, na pewno jeśli masz problemy z nadciśnieniem. Czytałem o tym, ale mnie nic nie dotyczyło.
-
mareekonrat
- Użytkownicy
Moje zdanie jest takie że musisz z grubej rury jechać a nie jakieś tam suplementy z wiesiołkiem itp... Ja pojechałem na kuracji w wersji HARD tabletkami o nazwie MAXORMAN. Radykalna retencja objętościowa masy mięśniowej i długości w penisie. Co to oznacza ?. Że brałem 2 razy tyle ile zalecali na opakowaniu - przedawkowanie. Jak grać to ostro. Zużyłem 2 opakowania w ciągu 3 miesięcy ale wynik jaki uzyskałem to +3,4 cm na długości oraz mierząc w obwodzie 1,9 cm grubszy. Również w stanie spoczynku !!!. Sam proces nie jest łatwy musiałem codziennie pompować ciała jamiste i stawiać szczura na przynajmniej 2 minuty. Z reguły u mnie to było 4 - 5 minut. Ile ja się codziennie naoglądałem filmów dla dorosłych żeby dotrzymać reguł to szok. Ale za to uważam że WYNIK SPEKTAKULARNY i TRWAŁY nie jak w pompkach itp... Jestem zadowolony z poświęconego czasu i energii. Jak chcecie się w to bawić to konkretnie bo szkoda czasu.
-
trenerpoznanski
- Użytkownicy
-