Witam,
od jakiegoś czasu pojawił się u mnie ból kręgosłupa i około tygodnia później w klatce piersiowej. Ból w klatce jest tak nieznośny, boli przy głębszym oddechu, przy kaszleniu, śmianiu, podnoszeniu z łóżka i przy dotyku.
I co na to poradzić, jakieś maści przeciwzapalne? wygrzewające?
Pozdrawiam
Peter88
Ból w kręgosłópie a później klatce piersiowej
-
Meneus
Re: Ból w kręgosłópie a później klatce piersiowej
A jakieś badania robiłeś w tym kierunku?? RTG klatki piersiowej lub kręgosłupa??
Nic nie wykonywałem, ale lekarz prowadzacy móje leczenie mowił, ze sa te bole spowodowane leczeniem, ze nie ja jeden i nie ostatni skarzy sie na takie skutki leku jaki łykam i powinny ustapić, ale mineło już troche czasu i nic takiego nie nastało ;/
-
Meneus
skoro wiesz od czego to jest to po co pytasz??
jeżeli to skutki uboczne to powinny przejść po zaprzestaniu leczenia, jeżeli tak nie jest to skonsultuj się z lekarzem prowadzącym.
jeżeli to skutki uboczne to powinny przejść po zaprzestaniu leczenia, jeżeli tak nie jest to skonsultuj się z lekarzem prowadzącym.
no mowiłem mu, ze taki skutek uboczny wystepuje od tego leczenia, bo w ulotce jest napisany ten skutek "bole w klatce piersiowej" ale jestem juz troche po leczeniu a bol nadal nie mija;/ ciagle nawraca, co w takim kierunku mam zaczac robić ?
-
Meneus
Tak jak wspomniałem do lekarza prowadzącego lub w przypadku gdy będzie za długa kolejka, to do lekarza pierwszego kontaktu
-