Ból kolana i barków
-
dimedicus
Re: Ból kolana i barków
Mam pytanie czy guzowatość piszczeli czyli chyba choroba osgooda schlattera czy jakoś tak boli non stop w sensie wstawania z krzeseł,chodzenia po schodach ,prostowaniu nogi?
a nie musi być wokół tego guzka ucieplenie czy obrzęk? jeszcze jedno - czy w przypadku przepukliny pachwinowej może boleć,kłuć przy przyciąganiu nogi tak z 5cm od pachwiny ,tak jakby w podbrzuszu ale to tylko przy ruchu?
-
dimedicus
Objawy przepukliny pachwinowej są różne i nie muszą przebiegać książkowo ale takie objawy mogą wskazywać na rózne przyczyny,nie koniecznie, przepukliny.
Rozumiem , bo nie mam tam guzka ani nic
czy kości czaszki z tyłu głowy mogą być nierowne,wystające tak na wysokości uszów? wiem pewnie wychodze na hipochondryka
-
dimedicus
oczywiście. Często nam się wydaje że są nasze ukształtowanie czaszki jakby z wybrzuszeniami,wystawaniem kości itpkrzysiu pisze:czy kości czaszki z tyłu głowy mogą być nierowne,
Rozumiem , wolaem sie zapytać skoro mam tam jakieś bóle głowy ostatnimi czasy . a i jeszcze jedno - czy np. bóle głowy mogą występować na które ma wpływ kręgosłup szyjny a sama szyja nie zawsze musi robić się sztywna i boleć?
i jeszcze jedno - jeżeli byłaby białaczka u człowieka to w ciągu 3 badań krwi w ciągu 4 miesiecy'byłaby już widoczna?
-
dimedicus
takkrzysiu pisze:zy np. bóle głowy mogą występować na które ma wpływ kręgosłup szyjny a sama szyja nie zawsze musi robić się sztywna i boleć?
oczywiściekrzysiu pisze:jeżeli byłaby białaczka u człowieka to w ciągu 3 badań krwi w ciągu 4 miesiecy'byłaby już widoczna?
-