34 lata

Choroby układu moczowo-płciowego, zaburzenia i potrzeby seksualne.
limffoocyt
Użytkownicy

34 lata

Post autor: limffoocyt »

34 lata i dopiero teraz myślę o powiększeniu penisa. Nie za późno ?.

Cześć wszystkim. Mam 34 lata, żonaty od 6 lat. Z żoną mamy dobre życie intymne, nigdy nie usłyszałem od niej żadnej uwagi na temat rozmiaru, ale ja sam od zawsze czuję, że mogłoby być lepiej. Kiedyś mierzyłem członka – wychodzi w granicach poniżej przeciętnej (18cm), ale w głowie siedzi myśl, że chciałbym mieć wyraźniejszy „zapas”. Przez ostatnie dwa lata systematycznie robiłem ćwiczenia Kegla i próbowałem pompki próżniowej, efekty były minimalne i szybko znikały. Teraz coraz poważniej myślę o tabletkach na powiększenie członka. Szukam czegoś, co działa stopniowo, nie jest totalną chemią i nie rujnuje wątroby ani ciśnienia.  Jak na razie skłaniam sie do tabletek Maxorman. Czytałem na forach głównie angielskojęzycznych że jest to dosyc skuteczny środek w dodatku widziałem że w Polsce też oferują. Ludzie pisza że można uzyskać nawet ponad 3 cm więcej w 3 miesiące. Znalazłem blog maxorman tutaj https://www.maxorman.com/ gdzie jest opisane jak to stosować itp.. głównie chodzi o pompowanie ciał jamistych podczas brania itp... Ktoś z Was brał tego maxorman przez minimum 2–3 miesiące i realnie zauważył różnicę w długości albo grubości?. Zależy mi na konkretnych nazwach i szczerych opisach. Z góry dziękuję za każdą rzetelną opinię.
marekkaluzny
Użytkownicy

tabletki na powiększenie penisa

Post autor: marekkaluzny »

Witaj kolego. Masz zonę 6 lat jak piszesz i co dopiero teraz stwierdziła ze masz za małego ?. A z czym ciekawe ona to porównuje ?. :lol: To jest warte zastanowienia. Odnośnie tych tabletek na powiększenie penisa które wymieniłeś - maxorman no to ja to brałem około 2 lata temu robiłem sobie taka kurację z tego co pamiętam to były 3 miesiące intensywnego brania to jest 2 tabletki dziennie oraz rygor stawiania członka do pionu na minimum 3 minuty dziennie głównie przed spaniem. Trochę to było kłopotliwe ale dzięki temu uzyskałem powiększenie członka. Mam przed sobą kartkę którą wygrzebałem z szuflady gdzie notowałem postępy. Dokładnie startowałem z długości 13,5 cm i dociągnąłem do 16,7 cm więc ponad 3 cm, grubość z 11 cm w obwodzie na 13 cm. Oczywiście to powiększenie jest proporcjonalne do tego czy stoi czy w spoczynku. Zaciekawił mnie twój temat tych tabletek na powiększenie penisa i właśnie sobie teraz zmierzyłem żeby sprawdzić czy po 2 latach coś się zmniejszyło i widzę że jest ok. Tak więc trzyma się. Jak masz jakieś pytania to pisz chętnie odpowiem.
ODPOWIEDZ