Czy ktoś powiększył penisa tabletkami?
Czy ktoś powiększył penisa tabletkami?
Ktoś może powiększył penisa tabletkami? Jeśli tak to jakie tabletki braliście i jakie dały efekt? Sam zastanawiam sie nad wypróbowaniem sobie jakichś....typu penilarge albo penis complete.
Re: Czy ktoś powiększył penisa tabletkami?
O penis complete słyszałem ( to jakieś nowe tabletki) Penilarge brałem pół roku temu i wiadomo, że powiększenie nie było takie jak w reklamie ale było bo penis powiększył mi się o jakieś 3 cm w długości, w obwodzie ponownie. Jak na razie penis się nie zmniejszył. Tak wiec na mnie zadziałały ale słyszałem,ze na każdego działa to inaczej tak wiec po prostu samodzielnie trzeba je przetestować.
Ja jestem bardzo zadowolony z uzyskanego efektu, penilarge u mnie rzeczywiście dały efekt powiększenia. niewielki ale jest.
Jak wyżej. Samodzielnie trzeba sprawdzić czy na Ciebie zadziała czynie. Bo będziesz się jedynie zastanawiał czy kupić czy nie.Jeśli zadziałają to super, jeśli nie to znak ze trzeba bedzie szukać innych sposobów.Chociaż tak jak koledzy wyżej jestem zdania,ze jesli chcesz sobie coś takiego przetestowac to najlepiej jest kupić sobie jakieś konkretne tabletki jak wskazali. A nie jakies tanie z allegro, których jest wiele (ogónie to dziwię się,ze ktos myśli,że tabletki za 20 zł zadziałają).
Penilarge? Nie, kupisz w wielu sklepach w sieci, chociaż sam preferuję sprawdzone drogerie. Ale dostaniesz bez recepty.
-
trenerpoznanski
- Użytkownicy
Z tabletkami na powiększenie penisa jest taka sprawa że jest to dosyć trudne i raczej w większości niemożliwe chyba że zadziałamy anabolicznie poprzez reekspresję selektywnego wzrostu struktur ciał jamistych w członku. Dlatego uważam ale jest to moja prywatna opinia że z konkretnych tabletek na uwagę zasługują te które nazywają się "Maxorman". Porównałem kilka w sieci i z tego co wywnioskowałem ten Maxorman ma największą szansę powiększyć członka. Nie wiem o ile itp.. ale sprawdzając skład i działanie to raczej stawiałbym na ten produkt - jeśli miałbym powiększyć sobie członka czego w chwili obecnej nie zamierzam bo jestem zadowolony z tego co jest.
-
mareekonrat
- Użytkownicy
robiłem kurację tym maxorman i dopompowałem penisa do ponad 3 cm. W wersji hard 2 razy norma. Polecam
-