Czy tabletki na powiększanie penisa działają?

Choroby układu moczowo-płciowego, zaburzenia i potrzeby seksualne.
Jamtos
Użytkownicy

Czy tabletki na powiększanie penisa działają?

Post autor: Jamtos »

Panowie myślicie,że tabletki takie mają jakieś działanie? Wiem,ze oczywiście nie da się powiększyć tym penisa o kilka albo kilkanaście centymetrów ale może przynajmniej jeden czy dwa albo na grubości? Czy ktoś z Was miał z nimi do czynienia?
anstrzal
Użytkownicy

Re: Czy tabletki na powiększanie penisa działają?

Post autor: anstrzal »

Kremy,żele(na bazie argininy i ziółek rozgrzewających) działają no ale też nie można się spodziewać jakichś spektakularnych efektówZobacz sobie penilarge
korcz
Użytkownicy

Post autor: korcz »

pompki dzialaja , powiekszaja i pogrubiaja . penis sklada sie z tkanki tak jak i miesnie jezeli poddajesz tkanke cial jakistych dystorfi to pozniej sie regeneruje i zwieksza objetosc. wazne jest przyjmowanie takich supli ( typu penilarge) ktore odbuduja te cial jamiste . to jest jak z silownia jak bierzesz same bcaa to ci lapa nie urosnie ale jak robisz dobre treningi to ten suplement ma sens. Otóż iwdzisz kazdy organ nieużywany zanika.. z penisem jest tak samo - uzywanie pompki i suplementacja daje takie same wyniki jak chodzenie na silowni i suplementacja. przestaniesz chodzic na silownie to sa spadki . samo nic sie nie zrobi!
nicor
Użytkownicy

Post autor: nicor »

Piszesz z doświadczenia? jakoś trudno mi w to uwierzyć
korcz
Użytkownicy

Post autor: korcz »

Pisze na podstawie doświadczenia. I zachęcam również do wypowiedzi osoby ktore miały styczność z tematem i posiadają wiedzę praktyczna a nie sa wszystko wiedzącymi teoretykami:) Musiałem z powodu pewnej dolegliwości zając sie tym tematem i to jest rezultat. 3 cm na długość sa realne u każdego. Ykhym,.. Zatkało kakałko?
ODPOWIEDZ