Jak przedluzyc stosunek do 40 minut, przedwczesny wytrysk - forum

Choroby układu moczowo-płciowego, zaburzenia i potrzeby seksualne.
ksiazemacius
Użytkownicy

Jak przedluzyc stosunek do 40 minut, przedwczesny wytrysk - forum

Post autor: ksiazemacius »

Witajcie na forum szwagrowie. Niedawno poznałem wystrzałową kobietę. W rankingu uroda, figura i charakter dosłownie 10 na 10. Super się dogadujemy, poczucie humoru, wspaniale spędzamy czas. Jednak jest cos co może zniszczyć to co razem budujemy. Dokładnie chodzi o mój przedwczesny wytrysk. Każdy stosunek kończy się po 5 góra 15 minutach. Nie mogę wytrzymać z wytryskiem dłużej niż to co napisałem. Trwa to już od 2 miesięcy czyli odkąd się spotykamy. Z każdym kolejnym stosunkiem widzę na twarzy mojej ukochanej coraz większe zażenowanie. Boje się że przez to nasz związek rozpadnie się a bardzo mi na niej zależy. Wiem że w ten sposób nie jestem w stanie jej zaspokoić w pełni seksualnie. Potrzebuje jakieś rady na forum odnośnie tego jak przedłużyć stosunek. Jeśli macie jakieś środki czy techniki napiszcie. Zaznaczam że żadnych tabletek na erekcję nie będę brał bo raz wziąłem Sildenafil to bardzo źle się czułem dodatkowo jeszcze to pogorszyło sytuację bo jeszcze szybciej doszedłem.
gonsalles
Użytkownicy

Re: Jak przedluzyc stosunek do 40 minut, przedwczesny wytrysk - forum

Post autor: gonsalles »

Sildenafil jest na erekcję wiec efekt będzie odwrotny od zamierzonego. Jeśli już to jakieś środki z Lidokainą, tabletki Stud Pills stosowane przed seksem dobrze sobie radzą z przedwczesnym wytryskiem. Zapytaj swojego trenera personalnego co radzi o ile takiego masz. Bywaj zdrów. :roll:
ODPOWIEDZ