krótki penis, krótki związek - pomocy, forum

Choroby układu moczowo-płciowego, zaburzenia i potrzeby seksualne.
wafell
Użytkownicy

krótki penis, krótki związek - pomocy, forum

Post autor: wafell »

Niestety ale przekonałem się osobiście że kobiety zwracają uwagę na długość męskiego przyrodzenia. Właśnie sypnął mi się kolejny związek przez kobietę która nie została odpowiednio zaspokojona przez długość mojego penisa. Wyraziła się jasno i właśnie w taki sposób podając przyczynę rozstania. Niestety ale nie po raz pierwszy mi się to przytrafiło. Potrzebuje wsparcia, jakiejś porady co robić dalej bo sam już nie wiem czy wchodzić w kolejne związki skoro za każdym razem jest tak samo. Jestem już tym zmęczony, chyba zostanę starym kawalerem z kotem. Dajcie jakieś rady co mam robić ?.
riczimilioner
Użytkownicy
Podziękował: 1 raz

Re: krótki penis, krótki związek - pomocy, forum

Post autor: riczimilioner »

Kolego masz kilka rozwiązań tego problemu. Pierwsze to musisz poszukać sobie kobiety która nie będzie zwracała uwagi na wielkość twojego penisa. Z reguły takie kobiety są mało atrakcyjne "lekko przy tuszy" myślące "poważnie o życiu" czyli ślub, dzieci dwójka lub więcej, rodzina i zapierdziel za najniższą krajową do końca życia. Zapomnij o wypadach z kolegami na piwo, będziesz rozliczał się z całej pensji do ostatniego grosika a ciuch będzie ci kupowała żona oczywiście z lumpeksu. :lol: Drugie rozwiązanie to możesz powiększyć sobie penisa i wyrywać laski z top klasy, modelki itp...
W tym momencie z metod jakie mogę tobie poradzić to tabletki z formułą ATC to jest nowa technologia sprzed kilku lat stosowana głównie w USA ale w Polsce też kupisz takie tabletki. Przykładowo pigułki o nazwie MAXORMAN które znajdziesz w internecie. Koszt kuracji z porządnym dopaleniem (czyli nie jedna jak na ulotce ale dwie tabletki dziennie) to około 200 zł za 3 miesiące. Ja gdy to brałem widziałem różnicę i ewidentnie powiększanie penisa już po 2 - 3 tygodniach brania. Dodatkowo w trakcie trzeba często trzepać z tego powodu że testosteron dostaje kopa no i wiadomo flaka nie napompujesz. Jak zrobisz wszystko prawidłowo to prawie 4 cm możesz uzyskać plus ogólnie bardziej umięśniony penis nawet gdy nie masz erekcji. Możesz się też bawić w operacje plastyczne kwasem ale to koszt o wiele większy i możliwe powikłania. Sam musisz zdecydować jakimi kartami chcesz grać.
ODPOWIEDZ