Mam małego penisa

Choroby układu moczowo-płciowego, zaburzenia i potrzeby seksualne.
Jamtos
Użytkownicy

Mam małego penisa

Post autor: Jamtos »

Mam 173 cm wzrostu 70 kg wagi i mój penis w stanie wzwodu ma 14-15 cm i ok.13 cm obwodu. Tak wiem,że jest to średnia europejska itd ale gdy poznaje kobietę po jakimś czasie uruchamia mi się strach przed tym,że gdy zobaczy mnie nago,to mnie wyśmieje...
amir
Użytkownicy

Re: Mam małego penisa

Post autor: amir »

Ale jest to spowodowane wielkością penisa czy moze wstydem z jego wyglądu? Moim zdaniem jest to normalna wielkośc. Jeśi Ci nie odpowiada to zawsze możesz 2 czy 3 cm powiekszyc.
Jankary
Użytkownicy

Post autor: Jankary »

Tak z ciekawości jak autor ma penisa powiększyć? Czy coś takiego jest w ogóle możliwe?
amir
Użytkownicy

Jasne, że tak Są naukowe opracowania na ten temat. Poleca się regularne ćwiczenia, nie będę ich wymieniał ale w sieci jest bardzo wiele artykułów na ten temat pompkę do powiększenia penisa - tylko polecam kupić sobie porządnie urządzenia a nie jakąś chińską podróbkę za 30 zł oraz tabletki, które gwarantują najlepsze efekty. Jest jednak tak samo jak w przypadku poprzedniego punktu. Warto jest zdecydować się na profesjonalne tabletki, lepszej jakości. Bo jeśli zamówi się jakioś tani chłam z allegro bo będzie tylko placebo.
Jankary
Użytkownicy

W jaki sposób tabletki działają> Jakoś ciężko jest mi w to uwierzyć. Ostatnio czytałem, ze jest możliwe powiększenie kwasem hailuronowym. Ale to jest zabieg.
amir
Użytkownicy

Taki zabieg daje efekty ale jedynie na pól roku. Poza tym powiększenie nie będzie większe niż 1 cm w długości i tyle samo w obwodzie. Pomijając fakt,ze wchodzi tutaj w grę ostrzyknięcia penisa a sam nie wiem czy bym się na coś takiego zgodził ( jak ze wszystkim mogą być efekty niepożądane). Tabletki pod tym względem są o wiele bezpieczniejsze. Polecane są na przykład tabletki Penis complete. Nie są tanie, ale kuracja 3 miesięczna daje bardzo dobre efekty.
Jankary
Użytkownicy

No dobra ale penis nie wraca potem do poprzedniej małej wielkości?..
amir
Użytkownicy

Powiększyłem penisa tymi tabletkami , udało mi się osiągnąć wspomniane 3 cm (nie spodziewałem się takiego efektu). Brałem je rok temu. Od tamtej pory nic się nie zmniejsza. Tak więc tak Efekt jest permanentny
masterbiceps
Użytkownicy

Post autor: masterbiceps »

14 cm w stanie wzwodu to może być troche mało. W dzisiejszych czasach kobiety nawet przed 30 mają duże przebiegi w kutangach. Kolego zamiast tutaj płakać i się mazać machnij sobie kurację pigułkami z formułą ATC na przykład w Polsce kupisz w internecie o nazwie Maxorman sprowadzają w internecie za około 130 zł i jak dobrze dopniesz bez pomijania dawek i na ciągłym flaku to może do 17 cm dociągniesz a to już chyba nie najgorszy wynik. Rób jak chcesz albo płacz dalej
masterbiceps
Użytkownicy

Post autor: masterbiceps »

dodam tylko. Ja tu żadnych porad nie udzielam żeby nie było. Sam pojechałem na tych tabsach 3 miechy i efekt zaj@@@@y bez dwóch zdań
ODPOWIEDZ