na libido dla kobiet tabletki krople na pobudzenie seksualne
na libido dla kobiet tabletki krople na pobudzenie seksualne
Szukam jakiś skutecznych środków na libido, pobudzenie seksualne dla mojej żony. Macie na forum cos takiego ?. Od dłuższego czasu seks jest dopiero po kłótni gdy zagrożę że znajdę sobie kochankę itp... Jak tak dłużej można żyć ?. Słyszałem że sa różne środki na pobudzenie ale może macie cos lepszego bo już zastosowałem raz kropelki z Allegro i nic kompletnie nie zadziałały. Jak była zimna rybą tak była dalej a o seksie to mogę zapomnieć. Już nie wiem jak mam podejść żonę aby ją pobudzić seksualnie i żeby chciała się ze mną kochać. Już powoli trace nadzieję i zaczynam sam wpadać w depresje z braku seksu. Jak tak dalej można żyć. Dajcie namiar na jakiś specyfik czy tabletki na libido dla kobiet żebym żonie kupił bo ona sama jak jej zaproponowałem żeby czegoś sobie poszukała na to swoje libido to mnie wyśmiała i żebym się popukał w głowę powiedziała. A seks nadal jest raz na miesiąc. Pomocy
-
zbigniew38
- Użytkownicy
Re: na libido dla kobiet tabletki krople na pobudzenie seksualne
Jak można zwierzać się na forum z takich głupot... No a teraz na poważnie. Słuchaj ja z moją żoną miałem podobnie przez dłuższy czas nie uprawialiśmy seksu bo ona nie chciała. Powiem tak znalazłem sposób na pobudzenie seksualne. Dokładnie takie tabletki z internetu o nazwie Feminam Libido. Wygoogluj je sobie to znajdziesz informacje. Można je kruszyć i rozpuszczać też. Powiem szczerze że po nich zawsze jest ostro. Ma taki strzał w libido że Sama inicjuje zbliżenia, czasami nawet nie daje jej rady w łóżku taka jest rozochocona. Co by nie powiedzieć dzięki nim chyba uratowałem małżeństwo bo w sumie myślałem już o pójściu na boki i rozwodzie. Rozumie że facet nie ma seksu bo jest sam wtedy różnie z tym bywa raz jest lepiej raz gorzej ale masz kobietę - żonę i nie masz seksu ..... przeje@@@@e 
-