Przedwczesny wytrysk jak się ratować?
Przedwczesny wytrysk jak się ratować?
Od wielu lat zmagam się z przedwczesnym wytryskiem. Zastanawiałem się jak sobie pomóc. Co zrobić. Biorę nawet pod uwagę zabieg neurotomii.
Re: Przedwczesny wytrysk jak się ratować?
Witaj. Przez lata zmagałem się z przedwczesnym wytryskiem i naprawdę ale zastanawiałem się nad tego typu operacją. Teraz jestem zadowolony,że ostatecznie się nie wybrałem i Tobie również polecam się nad tym zastanowić. Nie jest to wyrwanie zęba czy usunięcie pieprzyka Jest to poważny zabieg, który ingeruje w nerwy. Jeśli okaże się,ze lekarz wytnie Ci inny nerw to moze się okazać,ze będziesz miał problem z potencją a to jest o wiele większy kłopot niż problem z przedwczesnym wytryskiem. Mi pomogły bardzo chusteczki oc wipes. A wcześniej przetestowałem bardzo wiele róznych polecanych metod. Jakieś prezerwatywy przedłuzające wytrysk i takie tam. I nic nie dało tak dobrego efektu
Chłopie kup sobie zdecydowanie oc wipes. Nie idź pod nóż. Poza tym czy takie zabiegi są przeprowadzane w Polsce?
W Polsce raczej nie. Podejrzewam,że w naszym kraju nikt nie podjąłby się takiego zabiegu. Nie wiem nawet czy coś takiego byłoby legalne. Autor pewnie myślał o wyjeździe za granicę.
Tak , owszem myślałem o wyjazd za granice. Ale jeśli przez wiele lat kończy się w kilka ruchów i przez to nie jest się w stanie zbudować bliskiego związku to nie dziwcie mi się. Te chusteczki to kupię stacjonarnie? Nie używałem ale nie wiem czy mi pomogą.
Nie spróbujesz to sie nie przekonasz. Na forum wiele było tematów pisanych przez gości, którzy nie wierzyli że im orgasm control pomoże i potem spróbowali i pisali, ze pomogło. Nie napisze Ci tutaj, ze pomoże Ci na 100% ale nie zaszkodzi zobaczyć jak będzie. Nie wiem czy znajdziesz stacjonarnie, raczej do dostania jedynie przez internet. Wpisz sobie orgasm control wipes i wyskoczy Ci lista sklepó w ktorych mozna je dostać.
-