szybki wytrysk
szybki wytrysk
Siema. Mam problem mam 16 lat(chłopak) i dochodzę w 20 sekund góra 30 nie mam mocnego podniecenia ale cóż, są jakieś może ćwiczenia. Proszę o poradę ....
Re: szybki wytrysk
Norma w tym wieku. Nie Ty jeden masz ten problem. Powinno minąć z wiekiem (w wieku lat 30tu erekcja sie stabilizuje). Wielu mężczyzn w młodym wieku ma właśnie takie problemy z przedwczesną erekcją. Co pomaga: ćwiczenia polegające na masturbacji przed seksem prezerwatywy na członka (bardziej uciskają oraz mają w sobie substancje które lekko znieczulają - ryzyko jest tutaj w mozliwości przerwania erekcji) chusteczki orgasm control albo spray Czy problem pojawia się u Ciebie w gumie?
Sam właśnie czekam na te chusteczki (zamówiłem w piątek). Zastanawiałem się nad tabletkami orgasm control ale postanowiłem, że na razie wypróbuje chusteczki.Swoją drogą czy jakbym chciał jednak przetestować tableteki to nie miałyby na mnie złego wpływu?
Nie powinny, mają dobry skład, całkowicie naturalny, tak wiec mogą być stosowane w każdym wieku i bez znaczenia czy masz na przykład problemy z ciśnieniem czy nie (bo na przykład sildenadil nie powinien być brany jak się ma problemy z ciśnieniem). Sam brałem jakiś czas, naprawdę dobre. Jednak aktualnie wystarczy mi spray orgasm control .Z wszystkich środków jest moim zdaniem najbardziej wydajny. Aczkolwiek na początku najlepiej jest wypróbować sobie właśnie chusteczki.
-