Po septoplastyce nosa
Re: Po septoplastyce nosa
Dziękuje za odp. Mam jeszcze już chyba naprawdę ostatnie pytanie,
Mam na błonie sluzowej taką malutką, czarną kropkę. Moze to być poczatek perforacji?
Mam na błonie sluzowej taką malutką, czarną kropkę. Moze to być poczatek perforacji?
-
dimedicus
może to być blizna od szwu? od operacji minely prawie 2 miesiace, myślalem, że to coś brudnego ale nie, tak jakby to było w błonie. Obserwowac czy nie zawracac sobie glowy? wczoraj bylem u laryngologa ale zapomnialem sie spytac o tą kropke, chociaz wziernikiem ogladal i nic nie mowil
przepraszam za tyle pytan ale to bylo chyba spowodowane tą spapraną operacją i teraz brakiem zaufania albo lękiem czy nie spaprala jeszcze czegos.
Aktualna diagnoza to luksacja chrząstki, każdy z lekarzy praktycznie inaczej chce to z operować. W internecie nie ma nic o metodach operacji.
Wczoraj np. pani doktor powiedziala, że usuwa się luksację i wstawia jakies implanty :shock:
przepraszam za tyle pytan ale to bylo chyba spowodowane tą spapraną operacją i teraz brakiem zaufania albo lękiem czy nie spaprala jeszcze czegos.
Aktualna diagnoza to luksacja chrząstki, każdy z lekarzy praktycznie inaczej chce to z operować. W internecie nie ma nic o metodach operacji.
Wczoraj np. pani doktor powiedziala, że usuwa się luksację i wstawia jakies implanty :shock:
-
dimedicus
tzn jesli chodzi o szwy to ich nie mam w nosie, sciagnieto tydzien po operacji
ale jakby to bylo cos z perforacja to pewnie po drugiej strony przegrody tez by cos takiego bylo?
ale jakby to bylo cos z perforacja to pewnie po drugiej strony przegrody tez by cos takiego bylo?
może Pan zajrzeć: część bliżej gardła
czy to normalna flora na moim języku? moge po tym przejechać paznokciem i dużo tego zbieram.
czy to normalna flora na moim języku? moge po tym przejechać paznokciem i dużo tego zbieram.
-
dimedicus
Takie objawy wskazują na język geograficzny(lekką odmianę, łagodne wędrujące zapalenie języka) może wskazywać na stan grzybiczy,infekcję
czy powinien to zobaczyc lekarz czy moze jakąś maść kupic? mam w domu ,,sachol"
-
dimedicus
-