Ból kolana i barków
-
dimedicus
Re: Ból kolana i barków
Nie rak i nic na to nie wskazuje.Jak już pisałem na odległość to można tylko zakładać jakieś stany, tylko osobiste badanie pozwala na postawienie diagnozy.
To jest tak jakby była coś galaretowatego obok albo na tym guzku bo jego się nie da przesunąć tak mi się zdaje ,a jak dotykam w tym obszarze to są takie jakby galaretowate rzeczy ..
Mam pytanko - co może być powodem ,że czuje czasami swędzenie w odbycie ( domyślam się,że hemoroidy) ,ale ostatnio przy oddawaniu twardszych stolców czuję jak stolec przechodząc uraża mnie i właśnie z tej jednej strony sie pojawia krew na papierze - już miałem tak raz z 2 miesiące temu,ale przeszło a teraz jest mocniejsze - czy to możliwe ,że jest tam nei zaleczone i przez to tak się dzieje?
Mam pytanko - co może być powodem ,że czuje czasami swędzenie w odbycie ( domyślam się,że hemoroidy) ,ale ostatnio przy oddawaniu twardszych stolców czuję jak stolec przechodząc uraża mnie i właśnie z tej jednej strony sie pojawia krew na papierze - już miałem tak raz z 2 miesiące temu,ale przeszło a teraz jest mocniejsze - czy to możliwe ,że jest tam nei zaleczone i przez to tak się dzieje?
-
dimedicus
Żylaki odbytu(hemoroidy) niestety bywają nawrotowe,nawet po wyleczeniu.Trzeba wdrożyć leki doustne i doodbytniczo,wskazana dieta
Pierwszy akapit jak zaznaczam nie da się ocenić przez internet
Pierwszy akapit jak zaznaczam nie da się ocenić przez internet
-
dimedicus
[Link] Dieta
Poszukać w dziale diet
np: może to być: dieta-bogatoresztkowa-przy-zaparciach-p ... s-t82.html
np: może to być: dieta-bogatoresztkowa-przy-zaparciach-p ... s-t82.html
Mam pytanko czy to normalne ,że boli mnie kolano tylko ,że w tym miejscu gdzie się zwęża aż do guzowatości - nie wiem jak to się nazywa - czy to przez tą guzowatośc moze byc i tak boleć?
-
dimedicus
może być takie odczuciekrzysiu pisze:zy to przez tą guzowatośc moze byc i tak boleć?
często mam napięty miesień 4głowy w tej nodze i jak chodze czy schodze z podwyzszenia albo podciagam noge do poldupka to czasem czuje jakby tam sie tarlo o to cos.. a to mimo przeciwbolowych lekow nie da sie zniwelowac calkowicie bolu? i jak spinam miesien w tym miejscu w kolanie albo robie wykrok to boli - to normalne?
-
dimedicus
takie objawy mogą wystepować.krzysiu pisze:jak spinam miesien w tym miejscu w kolanie albo robie wykrok to boli - to normalne?
Czyli mimo lekow przeciwbolowych nie da się zniwelować całkowicie tego bólu?
-