Jakie sposoby na powiększenie penisa?

Choroby układu moczowo-płciowego, zaburzenia i potrzeby seksualne.
bbbk
Użytkownicy

Jakie sposoby na powiększenie penisa?

Post autor: bbbk »

Jak w temacie.Czy znacie jakieś sposoby na powiekszenie penisa realnie o kilka centymetrów? Nie piszę tutaj jednak o jakichś sterydach ale raczej o tych bezpieczniejszych sposobach na powiększenie członka. Długo się zastanawiałem nad tym czy założyć temat czy nie. Ale ogólnie mam masę kompleksów i boję się, że nie bede w stanie zadowolić swojej kobiety.

Poratujcie bo moze jednak medycyna poszła tutaj troche dalej.
ant
Użytkownicy

Re: Jakie sposoby na powiększenie penisa?

Post autor: ant »

Nie stresuj się, Ogólnie wiem, że łatwo pisać ale do zadowolenia kobiety nie trzeba mieć wielkiego penisa, wystarczy jedynie technika. Co do powiększenia to jest wiele technik jak tabletki czy powiększanie kwasem hialuronowym.
Jamtos
Użytkownicy

Post autor: Jamtos »

Zależy jakie, raz na forum polecali tutaj penilarge, potem dla ciekawości sobie poczytałam opinie w sieci i mają wiele dobrych . W sensie, ze na początku wpływają na poziom erekcji, potem na powiększenie członka. Mają w sobie L argininę a jej działanie na pompowanie krwi jest udowodnione naukowo. Tak wiec mozesz wypróbować.
pestor
Użytkownicy

Post autor: pestor »

Brałem penilarge rok temu. Ogólnie na początku nie byłem przekonany do tabletek bo wydawało mi się, że jest to jakaś ściema, jednak potem po miesiacu zacząłem widzieć po pierwsze znaczne zwiększenie mocy erekcji, po drugie wieksza ochotę na seks, postanowiłem kontynuować chociaż powiekszenia członka jeszcze nie widziałem bo na to musiałem poczekać prawie 3 miesiące. Było warto bo członek dłuzszy 3 cm i grubszy na 2 cm.
bbbk
Użytkownicy

Post autor: bbbk »

I nie pomniejszyło się? Bo kiedyś testowałem sobie pompkę i o ile były efekty powiekszenia jak jej używałem to potem jak przestałem te efekty się zmniejszyły. I potem praktycznie zanikły.
pestor
Użytkownicy

Post autor: pestor »

W przypadku penilarge powiększenie jest trwałe.Chociaż jedynie w stanie erekcji, w spoczynku członek jest taki jaki był.Chodzi tutaj o większe powiększenie ciał jamistch.
masterbiceps
Użytkownicy

Post autor: masterbiceps »

Najlepsze sposoby to:
  • 1. Expander Gold z USA - efekt trwały
    2. Pompka - efekt do 30 minut
    3. Tabletki Maxorman - efekt trwały
ODPOWIEDZ