Kompleks wielkości penisa
Kompleks wielkości penisa
Mam ogromny kompleks spowodowany wielkoscia mojego penisa, ktory jest mały Mam kompleks z poznaniem kobiety, nigdy z żadną nie spałem bo wstydzę się przed nią rozebrać. Czy jest jakiś sposób na powiększenie czy te wszystkie preparaty to ściema?
Re: Kompleks wielkości penisa
Może przesadzasz? Często zdarza się, że ktoś sobie coś wmawia i nie jest tak źle. Może Twoj penis nie jest taki mały.
No to faktycznie niewiele, ale nie jest tak źle. Próbowałeś może powiększać penilarge? Co do wstrzykiwania kwasu hialuronowego to kiedyś się o to dowiadywałem i nie jest to na zawsze.Co z tego,ze wywalisz te kilka tysi skoro po pól roku mniej więcej penis znowu Ci się pomniejszy. Po prostu kwas hialuronowy jest składnikiem, który naturalnie wystepuję w organizmie i się po wstrzyknięciu wchłania. Po roku nie ma już żadnej różnicy. Poza tym czytałem sobie relacje innych to wielu spodziewało się o wiele lepszego efektu a efekt nie był wcale taki dobry.
Nie brałem tabletek, ale stosowałem pompkę i efekt był, ale jak przestawałem pompować to wszystko wracało do poprzedniej wielkości.
A szkoda ponieważ sam probowałem wielu sposobów powiekszania penisa a wydaje mi się,że powiekszanie tabletkami dało najlepszy efekt ze wszystkich.Wcześniej probowałem ćwiczeń ( głównie masturbacja) oraz oczywiście pompki. Zabiegu nie brałem pod uwagę nawet bo nie chcialbym zeby ktoś majstrował przy mom małym ale tabletki dały całkiem przyzwoity efekt. Powiekszenie na długości 3 cm, w obwodzie nawet więcej 4 cm.NIby nie jest to tak dużo jak obiecuą na tabletkach ale jednak róznica jest i zauwazyła to nawet moja dziewczyna, której się oczywiście nie przyznałem,że brałem tabsy. Tabletki to penilarge.Chyba klasyk. Ogólnie dużo jest różnego rodzaju tabletek w sprzedaży, ale penilarge to chyba te pierwsze i z tetgo co czytam na forach to najwiecej osób sobie je chwali.
-
masterbiceps
- Użytkownicy
u mnie na siłce chłopaki biorą na powiększenie penisa tabletki o nazwie Maxorman. Kilka centymetrów więcej na długości wyciskają na tych proszkach. Zauważyliście że nie tylko po koksach penis maleje ale tez po kreatynie ? Zauważył ktoś takie zjawisko ?.
-